Tip os
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Så bliver der dronninge-rock'n roll i Ikast

MUSIKLIV | Ikast Musikliv har skrevet kontrakt med succesbandet Queen Machine - og med Allan Olsen
07. marts 2012, 10.21

FESTIVAL | Nu sætter Ikast Musikliv for alvor en fed streg under sloganet musikliv og fest ved den kommende to-dages festival den tredje weekend i juni.

Det sker med en aftale om endnu et topband, der for et par år siden nærmest væltede festivalen og siden har turneret landet rundt for fulde huse: Queen Machine.

Ud over den kuriositet at tre af Queen Machine\'s talentfulde musikere er her fra området har bandet opnået næsten kult-agtig status blandt publikum for deres flotte udgaver af Queens berømte hits.

Queen Machine var forholdsvis nye for et par år siden og fik muligheden for at deltage på Ikast Musiklivs festival.

Fortsættes side 2

Det blev et brag af en koncert, hvor tusinder hoppede og sang med på Queens sange, og siden er det gået stærkt for bandet, der forleden optrådte på fermaten i Herning.

- Vi har længe haft Queen Machine i kikkerten. Bandet gav en forrygende koncert og en fed stemning på festivalen for nogle år siden, og det har nærmest været et publikumskrav lige siden at få dem igen. Det er lykkedes nu, siger Ikast Musiklivs formand, Robert Bagger.

Ud over Queen Machine har Musikliv\'s booker, Stephan Olesen, fået en kontrakt hjem på Allan Olsen med en duo. Allan regnes for en af de sublime i den lille håndfuld troubadourer, der konstant kan samle fulde huse på landets koncertsteder.

Og med navne som Danser med Drenge, SO 90\'s, Joye Moe, ZigZag, som allerede er på plakaten, tegner alt til, at det bliver en forrygende musikalsk oplevelse ved den kommende festival.

Det tydede det også på ved julebilletsalget, som slog alle rekorder og tredoblede salget.

Med nyheden om Queen Machine og Allan Olesen - og flere følger i den kommende tid - satser Ikast Musikliv på at få fulde huse til festivalen i dagene den 15.-16. juli.


Ordet er dit