Tip os

Siemens får sin første vindmølleordre i Chile

Siemens har modtaget en ordre på i alt 50 vindmøller med en samlet kapacitet på 115 megawatt (MW) til El Arrayan vindmølleparken i Chile. Projektet, der er et joint venture mellem Pattern Energy og AEI, omfatter levering, installation og idriftsættelse.
21. maj 2012, 09.10

Siemens første chilenske ordre gælder 50 SWT-2.3-101 møller med en effekt på 2,3 MW og en rotordiameter på 101 meter. Installation af projektet er planlagt til at begynde i foråret 2013 med idriftsættelse til begyndelsen af 2014.

 - El Arrayan vindkraftværket markerer vores adgang til markedet i Chile. Dette projekt viser også, at vi er godt positioneret på de globale vindmarkeder med vores produktportefølje. Det er vores mål at øge vores tilstedeværelse i denne region, siger Felix Ferlemann , CEO for Siemens Wind Power Division. Global Wind Energy Council konkluderede, at Chile har gode vindressourcer fra de nordlige ørkener til det ekstreme syd og vurderer landets vindenergi potentiale til at være omkring 40 gigawatt (GW).

 Den nye vindmøllerpark hedder El Arrayan Wind Farm og er beliggende cirka 400 kilometer nord for Santiago på kysten af Coquimbo IV regionen. Når den er færdig, vil det være den største vindmøllepark i Chile og give ren og vedvarende energi til strøm svarer til op til 200.000 gennemsnitlige husstande.
 Andre Siemens Wind Power ordrer i Sydamerika omfatter tre projekter med en samlet kapacitet på næsten 300 megawatt (MW) i Brasilien, som vil blive installeret i 2012 og 2013. Disse kontrakter blev sikret i løbet af de sidste to år.

De 2,3 vindmøller, der opstilles i Chile, er arbejdshestene Siemens 'portefølje. Ved udgangen af 2011 mere end 3.700 enheder blev installeret globalt.


Ordet er dit