Tip os
  • 1/: Anne Dorte & Maria optrådte med Tøsedrenge-hits ved Musikliv for tre-fire år siden - og var en stor succes. Nu kan man høre dem i Bakkehuset ?PR-foto
  • 1/: Jacob Dinesen fylder koncerthusene rundt omkring i det ganske land. Også han kommer til Ikast - først til Musikliv i juni - og til november i Bakkehuset ?Pr-foto

Sikre efterårshits: Jacob Dinesen og de to »tøsedrenge«

Bakkehuset løfter sløret for efterårets koncerter
17. maj 2017, 11.52

IKAST Stortalentet Jacob Dinesen, Wiking Strings, Nikolaj og Piloterne og musik med de to »tøsedrenge«-piger, Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen.

Det er nogle af de navne, Bakkehuset løftede sløret for ved årsmødet for nylig.

Det var Bakkehusets leder Bente Busk, der åbnede for den musikalske godtepose til efterårets program, som man er ved at lægge sidste hånd på i disse uger.

Blandt topnavnene er den kendte folk-rock singer Jacob Dinesen, der siden sin debut på Tønder-festivalen fylder koncertsalene rundt omkring i hele landet.

Han kommer til Ikast 9. november.

Blandt de andre kendte navne - i hvert fald lokalt - er Wiking Strings, der giver to koncerter 15. og 16. september. Glem alt om billetter, hvis du ikke allerede har. De to koncerter er for længst udsolgt - med en venteliste til.

Bakkehuset har også tegnet kontrakt måske ikke ligefrem med det kendte band Tøsedrengene, men de to af pigerne fra bandet, Anne Dorte Michelsen og Marian Bramsen, der kommer sammen med et band 28. september og spiller Tøsedrengene-hits.

Nikolaj og Piloterne hører også til efterårets program. De spiller fredag 13. oktober. Det samme gør et Doors kopiband, som man er under forhandling med om datoen i øjeblíkket. Også navne som Simon Lynge, en grønlandsk singer/song-writer, der har gjort sig bemærket i England og i Danmark, samt lokale Soulworkers, der er garant for en festlig aften, vil dukke op på programmet, når det senere på året offentliggøres.


Ordet er dit