Tip os
Louise Svalastog og FCM spiller om bronze (
Foto: Kenneth Rosenkilde)

Skuffelse skal vendes til bronzemedaljer

- Vi vil slutte sæsonen godt af, siger FCM-træner Helle Thomsen før onsdagens opgør mod Team Tvis
15. maj 2012, 10.51

De havde sat næsen op efter to DM-finaler og kampen om guldet, men sådan blev det ikke for mestrene fra FCM Håndbold.

Onsdag og lørdag i denne uge skal FC Midtjylland i stedet kæmpe om bronzemedaljerne - modstanderen er Team Tvis Holstebro.

- Efter semifinalenederlaget mod Randers tillod vi spillerne at være skuffede i to dage, men derefter insisterede vi på at kigge fremad - og det gør vi nu. Vi er topmotiverede efter at slutte sæsonen godt af, og vi går klart efter bronzen, siger Helle Thomsen, cheftræner hos FCM Håndbold.

Fart eller fysik

Hun konstaterer, at mesterholdet ikke ramte dagen, da finalebilletterne blev uddelt. Men hunulvene er nødt til at være skarpe, hvis lokalrivalerne fra Vestjylland skal besejres over kampe.

- Vi skal ikke glemme, at Team Tvis blev nummer to i grundspillet - det er et godt hold med kvalitet og mange landsholdsspillere, påpeger Helle Thomsen, der forventer to tætte bronzeopgør.

Den første match spilles onsdag aften i Ikast-Brande Arena, mens der er returkamp i Holstebro i weekenden.

- Der er tale om to stærke hold, som er hinandens modsætninger. Team Tvis kommer med masser af fart og tempo, de vil gerne spille med 120 kilometer i timen og scorer mange mål. Vi er lige omvendt; Selvom vi også satser på kontrascoringer, så spiller vi med mere fysik. Vi skal styre kampene, spille klogt og vælge de rigtige løb, siger FCM-træneren.


Ordet er dit