Tip os

Skunk-vietnamesere fængslet i fire uger

De tre mænd, der er sigtet for at dyrke skunk i fabriksbygning i Ikast, blev fredag varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør ved Retten i Herning
20. juli 2012, 20.02

Tre mænd af vietnamesisk afstamning er blevet varetægtsfængslet frem til den 17. august. Det skete fredag ved et grundlovsforhør ved Retten i Herning. Det bekræfter vagthavende hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Mændene, der er i alderen 24 til 36 år, blev torsdag anholdt i en nedlagt fabriksbygning på Finlandsgade i Ikast. Her havde de sigtede asiater omdannet bygningen til et stort væksthus for skunk - en særlig stærk udgave af cannabisplanten, også kaldet hash.

Det var et anonymt tip, der torsdag eftermiddag fik politiet til at rykke ud til Finlandsgade, hvor de tre mænd blev taget på fersk gerning.

Ifølge politiet blev der dyrket en omfattende mængde skunk i bygningen på Finlandsgade. I alt fandt man frem til 1050 planter, der snart kan høstes samt 1296 stiklinger, som efterfølgende kunne plantes ud.

De over 2300 planter er nok til at udvinde flere hundrede kilo skunk, præcis som politiets indledende vurderinger lød på fredag morgen.


Ordet er dit