Tip os
Frank H. Sørensen

Socialdemokratiet: Ansvarlighed og besparelser

Der er også tilført driften nye projekter, siger Frank H. Sørensen
13. september 2017, 14.29

BUDGET-FORLIG - Budgetforliget er et udtryk for enighed, men også for ambitioner og ansvarlighed. Der er sparet meget på driften, og der skal spares mere, selv om vi sender et signal om, at det ikke ser så galt ud som frygtet. Men borgerne vil opleve, at de ikke får den velværd, de forventer - eller at de får det på en anden måde.

Det var en af kommentarerne fra Socialdemokraternes Frank H. Sørensen på pressemødet om budgetforliget.

- Det var ansvarligt, at vi allerede sidste år lagde os fast på de besparelser, der nu er meldt ud til næste år. Vi kan se hinanden i øjnene omkring vores drift, selv om vi er udfordret. Nogle vil synes, at vores anlæg er ambitiøst. Men vi kan ikke have børn og voksne gående i en skimmelsvampramt skole i Brande. Andre vil sige, at vi kunne mindske vores driftsbesparelser. Men vi er nødt til at tænke langsigtet.

Frank Sørensen glæder sig over, at der trods alt er blevet plads til nye drifts-tiltag. Det er blandt andet puljen på en million til at finde »velfærdsløsninger«. Det er to millioner mere til hjælpemidler, fordi ældreområdet er presset.

- Og vi har afsat 10,5 millioner som indskud til Dagcentret Garlands del i Vision Vestergade med henblik på at sikre socialøkonomiske arbejdspladser.


Ordet er dit