Tip os
Sommerskole for dem med særligt behov

Sommerskole for dem med særligt behov

HANDICAP Psykiatri og handicap inviterer borgerne til oplevelser på Harrild Hede
15. august 2013, 15.07

HARRILD Den 21.-23. august 2013 afholdes der sommerskole på Harrild Hede Naturcenter for borgere tilknyttet Psykiatri- og handicapafdelingen.

Sommerskole er et alternativt tilbud for unge med særlige behov, voksne udviklingshæmmede og mennesker med autisme spektrumsforstyrrelser i Ikast-Brande Kommune. Der er tilmeldt 58 borgere til 3 forrygende dage i naturen.

 

Harrild naturcenter

Sommerskolen skal foregå i og omkring Harrild Hede Naturcenter. Formålet er at give borgerne oplevelser i naturen. Vi skal sove i shelters, tipier eller telte, lave og spise bålmad, på vandreture, fiske, på traktorture, lave musikinstrumenter af naturmaterialer, arbejde kreativt med naturmaterialer, hygge, synge, danse og meget, meget mere.

Sommerskole er et samarbejde på tværs af institutionerne i psykiatri og handicap. Det er første gang, at sommerskole afholdes og styregruppen har været spændt på opbakningen.

- Det er helt fantastisk, at så mange borgere vil være med. Vi håber alle får en god oplevelse på tværs af organisationen, siger tovholder og daglig leder for Lundgården og Regnbuen Heidi Nielsen

Styregruppen er utrolig stolte over at kunne tilbyde sommerskole for borgerne, som er tilknyttet Psykiatri og handicap i Ikast-Brande kommune og forventer, at det bliver en tilbagevende begivenhed hvert år.

- Det er et alternativt sommertilbud for vores borgere. Førhen har de været nødt til at rejse rundt i Danmark for at deltage i noget tilsvarende - Nu forsøger vi at skabe et lokalt tilbud. Vi glæder os helt vildt, siger Rasmus Schjermer fra styregruppen, pædagog ved Ungegruppen på Lundgården.

Du kan læse mere på sommerskolens hjemmeside, www.sommerskole.123hjemmeside.dk


Ordet er dit