Tip os
Rene Christensen sammen med en af de andre tre i bandet, Simon Karstoft, da de forleden underholdt ved dimissionen på seminariet

Stærke sange fra papirflyver-fabrikken!

FESTIVAL Så det ligger det fast, at der er tegnet kontrakt med endnu et upcomingband til den kommende musiklivs-festival den tredje weekend i juni.
15. februar 2012, 08.21

Det er Paper Plane Factory, der som forsanger har Rene Christensen. Han vil være kendt som Ikast-sangeren, der nåede frem til bootcamp\'en i årets udgave af X-Factor.

Sådan præsenterer bandet sig selv: "Paper Plane Factory er topmoderne rock på den helt rigtige og uimodståelige måde.

Gode guitarriffs, en stærk vokal og masser af års erfaring bag instrumenterne gør Paper Plane Factory til en publikumsfavorit - både på små, intime scener og til udendørskoncerter.

Når bandet tjekker ind i øvelokalet og begynder på nye numre, er det altid med det alternative, det progressive og det storladne i fokus - men samtidig med et publikumsvenligt udtryk i tankerne. Det oplever man også live, hvor bandet folder sig ud på fornemmeste vis og altid leverer velspillet energisk udladning.

Publikum vil derfor kunne genkende musikken, uden at have hørt den før, men vil også blive overrasket og udfordret af musikkens kompleksitet og drive.

Paper Plane Factory er både mainstream og unik, genkendelig og overraskende, og i det hele taget er papirflyverfabrikken et sted, hvor man til hver en tid ville tilbringe en aften til et brag af et fedt show!"

Medlemmer i bandet er:

Rene Christensen - Vokal & Guitar

Aske Christensen - Guitar, keys og vokal

Christoffer Knudsen - Bas & vokal

Simon Karstoft - Trommer.


Ordet er dit