Tip os
Ny formand: Inger-Lise Katballe
Foto: Kim Kristensen

Tidl. sundhedsdirektør ny formand i Kræftens Bekæmpelse

Inger-Lise Katballe har fået formands-posten i Ikast-Brande
16. marts 2017, 14.55

Ikast-Brande Kræftens Bekæmpelses Lokalforening i Ikast-Brande har fået ny formand.

Bjarne Sass-Petersen valgte ikke at genopstille på generalforsamlingen forleden, og ved den efterfølgende konstituering valgte man tidligere sundhedsdirektør i Ikast-Brande Kommune, Inger-Lise Katballe, til ny formand.

Bjarne Sas-Petersens beretning vidnede om et højt aktivitetsniveau i lokalforeningen og om et stort fokus på støtte til kræftramte borgere.

Han nævnte blandt meget andet to nye aktiviteter, nemlig en gruppe for ældre efterladte, og at der i Ejstrupholm er startet en strikke- og hæklecafè, hvor man mødes hver onsdag eftermiddag.

Kræftens Bekæmpelse har indenfor Ikast-Brande Kommune lige knap 3.000 medlemmer.

Solveig Jakobsen, Ikast, blev genvalgt til bestyrelsen. Nyvalgt blev Else Eriksen, Ejstrupholm og Inger-Lise Katballe, Brande. Konstitueringen er et udtryk for det generationsskifte, som Henning Busk har ønsket efter mange år i spidsen for Lokalforeningens aktiviteter.

- Bestyrelsen ønsker at fortsætte og udvikle de mange gode aktiviteter, der allerede foregår. I den forbindelse vil bestyrelsen undersøge, om der er behov for at øge aktivitetsmulighederne i Brande området, siger Inger-Lise Katballe.

Endelig vil bestyrelsen vurdere mulighederne for at optimere den interne kommunikation. Det gælder eksempelvis hjemmesidens opbygning og funktion med henblik på en bedre og lettere kommunikation til deltagere i Lokalforeningens aktiviteter.


Ordet er dit