Tip os

Tidligere FCM'er klar til Bundesligaen

Ken Ilsø og Fortuna Düsseldorf måtte igennem et drama for at sikre tirsdagens oprykning til den bedste tyske fodboldrække
16. maj 2012, 08.50

Den forhenværende FCM-angriber, Ken Ilsø er klar til Bundesligaen.
Men oprykningsfesten endte i kaos, da Ilsø og Fortuna Düsseldorf tirsdag aften sikrede sig adgang til den bedste, tyske fodboldrække.

Fortuna havde vundet den første oprykningskamp ude mod Hertha Berlin med 2-1 - og tirsdag var stillingen 2-2, da en stribe opstemte Düsseldorf-fans invaderede banen. Fem minutter inde i overtiden troede de fanatiske tilskuere tilsyneladende, at kampen var slut. Da førte Fortuna samlet med 4-3 - men seancen fik dommer Wolfgang Stark til at afblæse affæren og storme i omklædningsrummet.

I flere minutter troede tumulten med at hindre oprykningsfesten for Fortuna Düsseldorf, som ikke har været i Bundesligaen siden 1997.

Politiet og sikkerhedsvagterne på stadion fik effektivt sendt de flere hundrede fans væk fra banen - og kort efter blev kampen genoptaget. Sekunder senere kunne hjemmeholdet juble over triumfen.

Ken Ilsø, der var på kontrakt i FCM fra sommeren 2009 til januar 2011, spillede kun første halvleg for Fortuna Düsseldorf. Her lagde offensivprofilen op til værternes første scoring.


Ordet er dit