Tip os
Anni Rosenkilde og Bettina Woetman er flyttet sammen og glæder sig til dele deres ekspertviden med kunderne foto Laila Kempel

To skønhedsklinikker bliver til en

Bettina Woetmann og Anni Rosenkilde har slået sig sammen
11. januar 2017, 08.49

KOSMETOLOG Slut med de eksotiske navne og tilbage til det, det handler om: Kosmetologklinikken.

To af byens kosmetologer har nemlig droppet deres gamle navne Clinique Face og West Side Cosmetics og er gået sammen som et team under det nye navn: Kosmetolog Klinikken, der holder til Sieferts Plads i Ikast

Bettina Woetmann har de sidste syv år drevet Clinique Face og savnede ind imellem at have en kollega, så da Anni Rosenkilde fra West Side Cosmetics ringede og foreslog et tættere samarbejde, så var der ikke langt fra tanke til handling.

De er begge uddannede kosmetologer og kan sammen tilbyde en langt bredere vifte af muligheder i forhold til produkter og behandlinger.

På klinikken kan man få lavet diverse ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og ordnet negle på hænder og fødder. Hver især har de en lang række specialer og vil også med mellemrum have arrangementer i butikken, hvor gæstebehandlere tilbyder deres ekspertiser

Anni Rosenkilde er blandt andet uddannet i kosmetisk ansigtsakupunktur .

En behandling som mest har været brugt i USA, blandt andet er Hollywood meget betaget af denne form for muskelstimulation i ansigtet.

Kosmetolog Klinikken har speciel stor focus på uønsket hårvækst både hos kvinder og hos mænd.

- Her findes hele tre behandlinger at vælge imellem. Epilering som helt fjerner grove hår, både de mørke og de lyse. Release peeling som fjerner de fine hår eller voksbehandling hvor hårene vokses af med rod, forklarer Bettina Woetmann.

De to kvinder anbefaler at man kommer ind på klinikken til en snak om hårvækstproblemer, da de gerne giver gode råd og vejledning i, hvilken behandling, der egner sig bedst.

Negebehandlinger er også en af behandlinger mange nyder godt af i klinikken. Anni og Bettina følger meget med i de nye trends inden for skønhedsområdet. Både på beauty messer og på kursuser, og glæder sig begge til at have en at dele den nye viden med.

Klinikken forhandler en bred vifte af gode gennemtestet produkter, hvor det handler om rene allergitestede produkter.

Kosmetolog klinikken er samarbejdspartner med privathospitalet Alleris Hamlet, så flere af de behandlinger man kan få der også udføres på Kosmetolog klinikken.

Både Bettina og Anni glæder sig meget til det nye samarbejde, som bliver fejret med lidt ekstra hygge til kunderne, samt gode tilbud hele januar.


Ordet er dit