Tip os


Tordenvejr bremsede årets Pårup Kro Cup

09. august 2012, 10.41

FODBOLDSTÆVNE | Årets Pårup Kro Cup er afviklet med succes, sådan konstaterer en af stævnets absolutte omdrejningspunkter Jørn Jensen i alt fald.

- Alle kampe ved årets cup blev afviklet og igen blev stævnet en succes. Vi fik en udfordring lørdag eftermiddag, hvor et tordenvejr meldte sig. Vi valgte hurtigt - og fik ros for vores beslutningen- at suspendere stævnet i 25 minutter. Men alle tog den 25 minutters forsinkelse med godt humør, siger Jørn Jensen.

Han kalder stævnet en vanlig succes, men håber, at kampene kan blive mere jævnbyrdige til næste år.

- Vi havde lidt for få hold til at vi kunne matche holdene og det gav desværre nogle meget store sejre ind imellem. I håb om at kune trække flere hold i 2013 har vi allerede besluttet at rykke stævnet en uge. Vi vil gerne undgå sommerferie-ugerne, og håber derfor på, at flere hold , siger Jørgen Jensen, der også satser på, at det vil være lidt lettere at få dækket de mange frivillige opgaver.

For selvom Bording IF nu har afviklet det store stævne 33 gange, så er der masser af opgaver at løse.

- Og uden den frivillige indsats, så er det svært at få tingene til at hænge samme, siger Jørn Jensen.

Pårup Kro Cup havde heller ikke de store skader og samaraitterne havde en stille weekend.

Det havde deltagerne så til gengæld ikke. Der skulle spilles fodbold i flere dage i træk, måske svømmes en tur i friluftsbadet, der havde udvidet åbningstid og så skulle der også danses ved lørdagens diskotek i hallen.

 


Ordet er dit