Tip os
FCM-træner Helle Thomsen får ny assistent i form af den tidligere træner hos blandt andet Ikast FS, Søren Ferløv (
Foto: Fcm)

Trænerduo på plads hos FCM Håndbold

Ny toårig kontrakt til cheftræner Helle Thomsen, der får Søren Ferløv som ny assistenttræner
17. juli 2012, 14.21

Når FC Midtjyllands håndboldkvinder i dag tirsdag starter træningen op til den nye sæson, er det en ny trænerduo, der tager imod spillerne.
To år mere til Thomsen

Helle Thomsen overtog cheftitlen midlertidigt op til slutspillet og den aftale er nu blevet permanent for de næste to sæsoner, hvilket glæder sportschef Hans Peter Riis:
- Vi har med aftalen sikret os kontinuitet, Helle Thomsen kan fortsætte det gode arbejde, som hun startede i sidste sæson. Helle er vellidt og respekteret af både spillere og klubben. Vi er meget glade for aftalen, og jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet med Helle Thomsen, siger Hans Peter Riis, der fremhæver Helle Thomsen som en træner med en særlig evne til at udvikle unge spillere i en trup med mange stærke landsholdsspillere.

Ny assistent
FCM Håndbolds sportsudvalg har i samarbejde med Helle Thomsen valgt Søren Ferløv som assistent for den kommende sæson. 39-årige Søren Ferløv er et kendt ansigt i Ikast-Brande Arena, hvor han i 2008-09 trænede herreholdet. Senest har han trænet Stoholm Håndbold i herrernes 1. division og har også en fortid som aktiv spiller i Aalborg og Odense.

- Med Søren Ferløv som assistent har vi en stærk træner duo, der supplerer hinanden godt, siger FCM-sportschefen og fortsætter om begrundelsen for valget af Ferløv:
- Søren er stærk i analysen af spillet, og vi kender ham fra hans tid i Ikast FS som en hårdt arbejdende og dygtig træner. Vi ser det som en stor styrke, at Søren tidligere kun har trænet herrer og derfor kommer med helt nye øjne på damehåndbolden, slutter sportschef Hans Peter Riis.

Fremtidig linje
Også den netop tiltrådte håndbolddirektør Torben Kølbæk udtrykker glæde over den nye duo, der begge står for aggressiv, initiativrig håndbold i begge ender af banen. 
- Helle Thomsen og Søren Ferløv er begge eksponenter for vores fremtidige linje. De er unge, dynamiske og ambitiøse. Stor ros til sportsudvalget for at have sikret os denne trænerduo, der kan forløse potentialet i vores trup, der er en blanding af verdensstjerner og helt unge spillere. Med Helle og Søren ved roret kan vi kun glæde os til sæsonstarten, siger Torben Kølbæk. 
Pokalkamp i august
FCM Håndbold starter træningen tirsdag den 17. juli, dog uden de fire OL-spillere, Trine Troelsen, Louise Svalastog Spellerberg, Line Jørgensen og Susan Thorsgaard.
Den første opgave for FCM-holdet bliver pokalkampen den 22. august mod SønderjyskE.


Ordet er dit