Tip os

Trine Troelsen fortsætter i FCM Håndbold

Med ekstraordinær opbakning fra sponsorerer er det lykkes FCM Håndbold at skrive en ny to-årig kontrakt med den danske landsholdsspiller.
10. juni 2012, 15.15

Det har længe stået øverst på ønskesedlen at forlænge kontrakten med 27-årige Trine Troelsen, der er en af de mest rutinerede spillere i den midtjyske trup. Og med sine 161 ligamål i denne sæson, hvilket gav en tredjeplads på topscorerlisten, beviste hun endnu engang, at hun er en spiller, som gør en forskel.
- Det er dejligt, at det er gået på plads. Det har været lang tid undervejs, og det har krævet en ekstraordinær opbakning fra vores sponsorerer, og dem kan jeg kun takke mange gange for, at det er lykkedes at skrive med Trine, siger FCM Håndbolds sportschef Hans Peter Riis, der glæder sig over, at det FCM Håndbold igen kan agere.

- Jeg vil selvfølgelig også gerne sige tak til Trine, fordi hun har været tålmodig og troet på, at det kunne lade sig gøre. Vi glæder os over, at vi har papir på en landsholdsspiller i yderligere to år, siger sportschefen, der ikke lægger skjul på, at venstrebacken har haft høj prioritet for klubben.

- Hun har haft rigtig stor fokus og prioritet for os. Hun har været rigtig god og er en vigtig brik fremadrettet. Hun er en spiller, der tager ansvar, og jeg forventer, hun tager endnu mere ansvar i den kommende sæson. Det tror vi på, hun er klar til, siger Hans Peter Riis, der fremhæver Troelsens store andel af de seneste års resultater.
Hovedpersonen er på træningsferie på La Santa, hvor hun glæder sig over, at fremtiden nu er på plads.
-          Jeg er meget glad for, at aftalen med FCM endelig er faldet på plads. Jeg føler mig hjemme i FC Midtjylland, er glad for klubben, mine holdkammerater. Det var ikke nogen svær beslutning, det krævede bare lidt tålmodighed, og nu glæder jeg mig bare til at starte op på en ny sæson, siger Trine Troelsen.


Ordet er dit