Tip os
  • 1/: Ilden havde ikke nået at brede sig ret langt, før brandvæsenet ankom. ?
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Efterfølgende smed brandvæsenet vand over det nedfaldne kabel samt det omkringliggende stykke jord.
  • 1/: Indsatsleder Leon Nielsen lagde vægt på, at manglende tørke bidrog til, at ilden ikke tog ordentligt fat.
  • 1/:
  • 1/: Der var plads til smil og tid til et billede, mens ventetiden for at kaste de sidste liter vand stod på. Holdet måtte vente lidt for at være sikker på ikke at få strøm.

Uheldig skovarbejder startede naturbrand

Brandvæsenet blev fredag formiddag kaldt ud til en brand på Fløvej ved Brande
19. maj 2017, 14.26

Brande En skovarbejder måtte fredag formiddag kontakte brandvæsenet, da en træfældning på Fløvej ikke gik som planlagt. Efter at have fældet et træ, ramte træet en højspændingsmast, som efterfølgende resulterede i en mindre brand.

Indsatsleder hos Brand og Redning MidtVest, Leon Nielsen, var hurtigt på stedet med sit hold.

- Ilden havde nået at tage fat, men det varede ikke længe, før vi fik kontrol over situationen. Gnister fra højspændingsledningen antændte branden, men på den her årstid er det hele stadig så grønt og frodigt. Havde det været senere på sæsonen, hvor det er mere tørt i skovbunden, ville ilden måske have fået mere fat, forklarer Leon Nielsen.

Slukningsarbejdet var forholdsvis hurtigt overstået, men bare for en sikkerheds skyld blev holdet på Fløvej et stykke tid efterfølgende.

- Vi skal have kastet lidt mere vand, så vi er på den sikre side. Der er imidlertid lidt ventetid, fordi der er risiko for at få strøm i minutterne efter, lød det fra Leon Nielsen.

Ordet er dit