Tip os
Carsten Brix har i lokalrådet fået flere henvendelse fra utilfredse togpendlere. Selv rejser han dagligt med toget til Silkeborgr og forstår ikke Arrivas manglede sans for kundeservice

Umuligt at køre med togbus fra Bording

PENDLERE | Togpendlere med udgangspunkt i Bording skal være forberedt på at skulle på en kilometer lang tur for at nå togbussen
25. april 2012, 13.31

RENOVERING| Renoveringen af togstrækningen mellem Århus og Herning er i fuld gang, Det betyder, at toget er erstattet med togbusser. I Bording er udfordringen dog noget nær umuligt eftersom, at togbussen kører fra forsamlingshuset mens selve billetkøbet fortsat skal ske på stationen. Man kan ikke købe billet i eller ved togbussen stoppested.

Som togpassagerer skal du en tur omkring stationen for at købe billetten og så tilbage til forsamlingshuset for at nå bussen.

I næste uge er udfordringen så næsten umuligt eftersom togoverskæringen på Klochsvej spærres af. Den eneste måde at komme mellem stationen og forsamlingshuset er en tur ud af Bakken og Møllebjergvej til Firhuse/Trehuse og så tilbage til forsamlingshuset. En tur på adskillige kilometer. Er man på gåben eller cykel så kan man tage turen ned omkring Vestervang og igennem tunnellen til Bording hallen og så ud på Klochsvej.

- Vi har fra Bording lokalråd sendt en henvendelse til Arrivas kundeservice, da vi mener at situationen omkring specielt billetkøb i forbindelse med sporarbejdet er meget uholdbar. Det virker som om der er meget lidt respekt for Arrivas kunder. Og hvordan har de f.eks. tænkt sig at en gangbesværet kunde, skal hente sin billet i den kommende uge, hvor vejen går gennem sporarbejdet, lyder det fra Carsten Brix, der både er pendler, men også medlem af Bording Lokalråd som har fået flere henvendelser fra tog passagerer

Han opfordrer pendlere til at rette henvendelse til Arrivas kundeservice på kundeservice arriva.dk.

- Selvfølgelig vil der være ulemper i forbindelse med renoveringen, men det virker selv under disse omstændigheder, som meget dårlig kundeservice, siger Carsten Brix, der telefonisk har gjort Arriva opmærksom på problemet.

- Vi fik at vide, at vi jo bare kunne klage, hvis vi var utilfredse, fordi der bliver ikke sat automater op. Vi håber at Arriva vil genoverveje dette, specielt da vejen ned til stationen fra 30/4 til 4/5 bliver lukket pga. sporarbejdet. I denne periode skal man så gå gennem sporarbejdet for at komme ned på togstationen. Det må være muligt at lave en form for billetsalg i bussen eller i det mindste gøre det muligt at stemple klippekort, lyder det fra Carsten Brix.


Ordet er dit