Tip os
Bondestuens indehaver, Lisette Jessica Fisker, foran den gamle Charly\'s-facade på Vestergade - i næste uge slår hun dørene op til Vegas


Vegas kommer til Ikast

Den 5. april åbner spille- og natklubben »Vegas« i de tidligere Charly's-lokaler på Vestergade. Til hverdag med spilleautomater, bar og poolborde - og i weekenden natklub for gæster over 23 år 
28. marts 2012, 11.02

I næste måned kommer Vegas til Ikast. Bogstaveligt talt.

Skærtorsdag - den 5. april - åbner et nyt underholdningssted under navnet "Vegas". Det sker på Vestergade 30 - en adresse som i årevis har huset det tidligere diskotek Charly's.

Det er indehaveren af værtshuset Bondestuen i Ikast, Lisette Jessica Fisker, som står bag åbningen af "Vegas", der primært henvender sig til borgere over 23 år.

- Jeg har længe gået med tanken om at åbne noget for et lidt ældre publikum. Det mangler i den grad her i byen. Hver weekend oplever jeg, at folk tager til Herning eller Silkeborg for at gå i byen. Sådan burde det ikke være. De lokale skal da feste og hygge sig i Ikast, mener Lisette Jessica Fisker.

Stueetagen på Vegas udstyres med 12-15 spilleautomater, bar og jukeboks samt dansegulv og hyggeareal med stole og borde. På første sal bliver der mulighed for at slænge sig i møbelarrangementer, hvor man kan spille eksempelvis backgammon, dart og poker via onlinemaskiner. Dertil kommer en række borde til pool og billard.

Vegas holde åbent alle ugens dage - med start fra klokken 10 hver dag. Mandag til onsdag samt søndag lukkes der klokken 22, mens der torsdag er åbent til klokken 24. Fredag og lørdag holdes festen kørende til klokken 05.

Man skal minimum være 18 år for at komme ind på Vegas i hverdagene, men i weekenden - efter klokken 23 - hæves aldersgrænsen til minimum 23 år.

Læs mere i Ikast Avis onsdag...


Ordet er dit