Tip os
Politiassistent Finn Iversen

- Vi skal være mere synlige i gadebilledet

 Det siger politiassistent Finn Iversen, der er SSP-repræsentanten, om problemerne i midtbyen
26. november 2010, 08.02

Politiet har i løbet af denne uge været involveret i en del af den problematik, der er omkring unge i og omkring Strøgcentret - og er klar over at der findes en problematik i Ikast,

Onsdag modtog Midt- & Vestjyllands Politi en anmeldelse fra en bekymret mand i Ikast.

- Manden, som er far til en 16-årig dreng, oplyste, at sønnen - sammen med en 16-årig kammerat, havde været en tur i Strøgcentret, og havde oplevet at blive fotograferet af en mandsperson, fortæller politiassistent Finn Iversen, der selv bor i Ikast og er med i SSP-arbejdet.

- Vi kender til problomatikken i og omkring beboelsen Strøget 37, og vi har en tro på, at det hænger sammen med foto-anmeldelsen, oplyser Finn Iversen.

- Vi arbejder på sagen, og forsøger at bringe ro i og omkring ejendommen, da vi er klar over, at flere beboere føler sig utrygge. Det er klart vores job at holde ro og orden, og er folk utrygge, er det politiet man skal ringe til. Vi har i hvert fald nu sat ind. Vi skal være mere synlige i gadebilledet i og omkring Strøget. Det kan hjælpe på trygheden, og så kigger vi lidt nærmere på de henvendelser vi har fået - for det er ikke nogen ny sag det her, og ser om de involverede er så unge, at vi kan hjælpe dem i kommunens SSP regi, lyder det fra Finn Iversen fra Midt- & Vestjyllands Politi.


Ordet er dit