Tip os log ind
10-årige Josephine fra Ikast sammen med indehaver af Dansk Outlet Ikast Robin Jeppesen.
Foto: Privatfoto

10-årig pige samlede 4600 kroner ind til Knæk Cancer

Josephine fra Ikast solgte hjemmelavede armbånd i samarbejde med Dansk Outlet
01. november 2019, 11.41

Ikast Den 10-årige Josephine fra Ikast solgte lørdag 26. oktober armbånd i Dansk Outlet Ikast til fordel for Knæk Cancer. For hvert armbånd Josephine solgte, donerede Dansk Outlet i Ikast et tilsvarende beløb til hendes indsamling, og det blev til en flot donation på 4.600 kroner til lørdagens Knæk Cancer show.

Indehaveren af Dansk Outlet, Robin Jeppesen, siger om Josephines idé med at sælge armbånd.

- Jeg synes simpelthen, det var sådan en fin og godhjertet idé, da Josephines mor kontaktede mig og spurgte, om jeg ville sælge Josephines armbånd i butikken til fordel for Knæk Cancer. Vi valgte at lave lidt en »lørdag« ud af det, hvor hun selv var til stede i butikken og solgte dem, og det gav helt sikkert endnu mere opmærksomhed, end hvis blot vi havde haft dem stående. Der kommer rigtig mange mennesker i vores butik på sådan en lørdag, så vi tænkte, at det virkelig kunne give hende noget salg at være der netop den dag, Robin Jeppesen.

Perlearmbånd

Josephines perlearmbånd var et stort hit, hvilket både hendes flotte salg og de gode reaktioner fra kunderne vidner om.

- Jeg er rigtig glad og taknemmelig for, at vores kunder også ville støtte op om det. Jeg tror de fleste kan blive enige om, at det er vigtigt at støtte sådan en sag, og jeg tror at mange har haft kræft inde på livet. Samtidig kunne jeg selvfølgelig ikke sige nej til Josephine, som kun er 10 år, men har et kæmpestort hjerte og ville give alle de penge videre, fortæller indehaveren.

Hele 46 armbånd til en pris a 50 kroner stykket fik Josephines solgt i løbet af dagen, og hun indsamlede dermed 2300 kroner ind. Det beløb valgte Dansk Outlet Ikast at fordoble, så Josephine lørdag aften kunne sende en flot donation på 4600 kroner til TV2's store Knæk Cancer show.


Ordet er ditMere Ikast