Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/:

102 friske konfirmander en del af natten

KFUM og K lavede Konfi-Ikast som en del af Kulturnatten
13. oktober 2017, 10.44

IKAST Bakkehuset og Ikast Bio lagde endnu engang lokaler til KFUM og KFUK's arrangement, KONFIkast, som blev en del af Kulturnatten forleden.

36 frivillige stod klar til at tage imod de 102 konfirmander, der dukkede op til en spændende, lærerig, udfordrende og sjov aften.

Konfirmanderne startede aftenen med en peptalk fra Anders Kofoed Pedersen, tidligere Robinson deltager. Anders pustede liv i de unges tro på sig selv og lagde særligt vægt på, at vi alle har lige meget værdi, uanset om vi hedder Casper, Lise, Hillary eller Donald.

Efter Anders' peptalk, var det tid til at udforske de forskellige Work-zones. Her var bl.a. mulighed for at vise sin smidighed til Limbo i party-zone, kæmpe mod sine venner i Battle-zone og få testet sine egne og andres grænser i limit-zone. Man kunne agere ægte gladiator i Action-zone, male med spraymaling, gå på stylter eller riste en skumfidus i street-zone. Endelig kunne man også lade op med at pynte og nyde en muffin i chill-zone. Huset var fyldt af liv, og der skete mange ting i hver Work-zone.

Efter en times tid blev alle inviteret ind i biografens store sal. Her stod byens præster i hvert sit hjørne, klar til at holde andagt for deres konfirmander. Præsterne talte om forskellige fortællinger fra bibelen, alt imens de hver repræsenterede en farve, som lyste op på dem, mens de talte. Det var tydeligt at høre konfirmandernes glæde, når de opdagede at netop "deres" præst var en del af andagten.

Efter andagten var det tid til at tømme biografens kiosk for slik, popcorn og sodavand. Kl. 22.00 blev der sat film på og spist godt med slik. Efter filmen kunne konfirmanderne se billeder fra aftenen og herefter tage hjem efter en skøn aften i selskab med venner, præster og en række seje frivillige.Ordet er dit