Tip os log ind
Sådan ser de første tegninger på Nama Parken i Nørre Snede ud
Foto: Privat

20 lejligheder skal bygges i Nama-parken

Nørre Snede Byinvest er klar til at fortælle om deres projekt
14. april 2018, 09.27

NØRRESNEDE Opførelsen af Nama Parken i Nørre Snede er nu kommet et stort skridt nærmere. I to markante punkthuse, hver på fire etager, vil blive etableret cirka 20 attraktive lejligheder i Nørre Snedes centrum.

Det nye byggeri er tegnet af en af nordens største arkitektvirksomheder, Arkitema Architects, i tæt samarbejde med Nørre Snede Byinvest ApS, som står bag projektet.

Nama Parken kommer til at ligge på den vestlige del af det område, hvor den nedlagte maskinfabrik Nama ligger - og hvor nedrivningen af de gamle bygninger allerede er godt i gang.

Lejlighederne i Nama Parken opføres i solide materialer og god kvalitet, og de bliver lyse og indbydende. Alle lejlighederne får en eller to altaner eller terrasse, og nogle af dem får en virkelig god udsigt mod Brande og Nedergaard Skov.

- Den endelige udformning af lejlighederne fastlægger vi i dialog med de, som er interesseret i at flytte ind. Vi har lidt tid endnu mulighed for at justere antallet af større og mindre lejligheder, siger bestyrelsesformand Ole Nørgaard Andersen fra Nørre Snede Byinvest.

Han fortæller også, at det fortsat er under overvejelse, om alle lejlighederne skal være ejerlejligheder, eller om det ene af punkthusene etableres som andelsboliger.

- En andelsbolig kan være en fordel for lidt ældre købere, da finansieringen i så fald kan blive nemmere, fortæller han. Allerede nu er der også forhåndsaftale med købere, der planlægger erhvervsmæssig udlejning af nogle af lejlighederne.

Det er EDC Nørre Snede i samarbejde med EDC Projektsalg, der står for salget. I forbindelse med den store lokale event i Nama-fabrikken den lørdag 14. april, vil det være muligt at få yderligere information om Nama Parken, og at se de detaljerede planer over lejlighederne. Der vil også være repræsentanter til stede fra Domea, som på den øvrige del af Nama-grunden og på Vinkelvej opfører Rosenhaven, som får 22 almene lejeboliger.

Arrangementet får karakter af en mindre folkefest, hvor der bliver sagt farvel til den gamle Nama-fabrik og goddag til i alt omkring 40 nye centralt beliggende boliger - samtidig med at mere end 30 lokale veteran- og specialbiler samt motorcykler og knallerter bliver udstillet i de gamle industrihaller.


Ordet er ditMere Nørre Snede