Tip os log ind
Dette makabre syn mødte i går forbipasserende på en sti i Gjellerup. Politiet vurderer, at det er en ræv, der har dræbt det nyfødte lam. ?
Foto: Bo Lundgaard

Dræbt lam skabte ulvefrygt i Gjellerup

Hovedet af et nyfødt lam blev onsdag fundet sammen med to ben på et stisystem i Gjellerup
22. maj 2014, 20.51

Resterne af et dræbt lam i forrådnelse skabte i går uro i Gjellerup.

Det lille kadaver lå på en græsstribe ved et stisystem tæt på Rema 1000, hvor det blev set af forbipasserende børn og voksne. Og det medførte lynhurtigt en frygt for, at ulven var rykket ind i bydelen.


Kadaver blev hentet

Lammehovedet og et par af dyrets ben blev hentet af Ernst Skipper, som driver undervisnings- og aktivitetscentret Sdr. Lundgård i Gjellerup.


- Jeg blev ringet op, fordi vi har et fårehold med nyfødte lam. Men dyret kommer ikke fra vores indhegning. Det ved jeg med sikkerhed, fordi jeg har talt dyrene, siger Ernst Skipper til Herning Folkeblad.


Sandsynligvis en ræv

Ernst Skipper afviser, at lammet er blevet dræbt af en ulv, som næppe ville trække et lam ind på stisystemerne i et villakvarter. Han vurderer, at der i stedet er tale om en ræv.


- Ræve kommer meget tættere på mennesker end ulve. Lammet har ingen øremærker, så det er efter alt at dømme nyfødt, og det kan en ræv sagtens snuppe, siger Ernst Skipper.


Læs mere om sagen i Herning Folkeblad i dag, torsdag.

Ordet er dit