Tip os log ind

Martin Brygmann vender hjem til sin midtjyske fødeby

De to "kvindelige" hovedroller i Hairspray-musicalen, Martin Brygmann og Nanna Rossen, der om to uger indtager Jyske Bank Boxen i Herning, kommer på besøg i landsdelen mandag 9. maj. Her gæster de to Herning Bibliotek, Jyske Bank Boxen og ikke mindst Kølvrå, hvor Brygmann gik sine første skridt som barn.
06. maj 2016, 15.52

Midt- og vestjyderne får mulighed for at møde de to "kvindelige" hovedroller fra Hairspray-musicalen, når Martin Brygmann og Nanna Rossen besøger Kølvrå og Herning mandag 9. maj.


Mor og datter lægger vejen forbi hjemmebanen

Det er mor og datter på tur, når to musicalstjerner mandag tager på gæstevisit i det midt- og vestjyske. Martin Brygmann, der i Hairspray-musicalen spiller den yderst storbarmede mor, Edna Turnblad, og Nanna Rossen, der spiller den let-buttede dagdrømmende datter, Tracy Turnblad, kommer til landsdelen i forbindelse med en ny tema-kampagne om 'kvindelivet', der begynder i Herning mandag.


Brygmann tilbage i Kølvrå

Inden de to "kvinder" ankommer til Herning, lægger Brygmann og Rossen dog først vejen forbi Brygmanns barndomsby Kølvrå, hvor den folkekære skuespiller blev født i 1963 og boede sine første år. Mandag vil Brygmann vise musical-kométen Nanna Rossen, der er fra Taastrup, rundt i Kølvrå og fortælle om barndommen i den lille midtjyske by Kølvrå. Kølvrå-borgere og andre interesserede har mulighed for at møde de to skuespillere ved Stationspladsen kl. 8.30, inden turen fortsætter mod Herning.


HAIRSPRAY-stjerner besøger Jyske Bank Boxen

I Herning besøger Brygmann og Rossen først Jyske Bank Boxen, hvor Hairspray spiller fra onsdag 18. maj, som eneste sted uden for København. Under rundvisningen vil de skuespillere få et indblik i, hvordan den store multiarena bliver nedskaleret til en hyggelig musicalarena.


Mor og datter kickstarter kvindetema

Sidste stop på turen er hovedårsagen til besøget i det midtjyske, når "mor og datter" besøger Herning Bibliotek på gågaden i Herning. Her kan interesserede og fans opleve de to skuespillere kaste glans og kvindelighed over åbningen af en ny kvinde-kampagne mandag 9. maj kl. 11.00.

På biblioteket fortæller Martin Brygmann om, hvordan det er at skulle spille kvinden og moderen Edna Turnblad, mens Nanna Rossen fortæller om, hvordan hun blev castet til rollen som datteren Tracy i Hairspray musicalen. Hun blev med ét det helt nye og hotte kvindelige navn på Hairspray holdet ved siden af stjerner som Silas Holst, Martin Brygmann, Aqua-Lene og Johannes Nymark.


Ordet er dit