Tip os log ind
Bjarne Jeppesen, direktør for Sports Group i Ikast, hyldes af Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande med iværksætterpris.
Foto: Flemming Hansen

Ikast-firma kåret som årets lokale vækstiværksætter

Erhvervsrådets Vækst-iværksætterpris går til Sports Group Denmark, som på få år er vokset til at beskæftige 16 medarbejdere i Ikast
30. november 2016, 21.00

Iværksætter Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande holdt onsdag eftermiddag et arrangement for unge iværksættere, hvor overrækkelsen af prisen »Årets Vækstiværksætter« også fandt sted.

Vinderen blev Ikast-virksomheden Sport Group Denmark, som er stiftet af direktør Bjarne Jeppesen i 2012. Virksomheden sælger sportstøj og har opbygget et salg til flere end 550 kunder, hvoraf nogle er store internationale detailkæder. Virksomheden beskæftiger i dag 16 personer i Ikast og 20 personer i Kina, hvor også den primære produktion foregår.


Pris skal inspirere

Direktøren for Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, Kenneth Mikkelsen fremhævede virksomhedens evne til at finde en vej ind i et svært marked.

- Sports Group Denmark honoreres for udvikling og implementering af en bæredygtig forretningsmodel i et stærkt globalt konkurrencepræget marked. Virksomheden honoreres endvidere for den markante vækst, som er realiseret på kun få år, sagde Kenneth Mikkelsen og uddybede:

- Sammen med prisen følger en skulptur, lavet af kunstneren Palle Merrild. Skulpturen har navnet »At tænke ud af boksen«. Netop den evne kendetegner mange iværksættervirksomheder, og i høj grad også Sports Group Denmark. Jeg håber, at I vil placere begge beviser på prisen synligt på jeres kontor, og at det vil medvirke til at inspirere jer til fortsat at forfølge det vækstspor, som I har lagt for virksomheden.

Erhvervsrådets ønske med prisen er at fremhæve succesfulde iværksættere til inspiration for andre.


Ordet er dit