Tip os log ind

Politiet efterlyser denne tricktyv

Ældre kvinder i det midtjyske er de foretrukne ofre for tricktyve, der aflurer pinkoder og stjæler dankort. Politiet efterlyser mand, der blev filmet på overvågningen i Herning og Ikast
16. december 2016, 13.26

Politi Der er desværre fortsat mange tricktyverier, typisk rettet mod ældre kvinder, der handler i supermarkeder i Midt- og Vestjyllands politikreds.

Den typiske fremgangsmåde er, at man aflurer den pinkode, som den handlende taster ind ved betalingen med dankort, og efterfølgende stjæler en person dankortet, mens en anden gerningsmand distraherer den handlende ved for eksempel at spørge om vej eller lignende. Kort tid efter hæves der så ofte ganske betydelige beløb i hæveautomater i området.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser derfor denne gerningsmænd, der er set stjæle hævekort og hæve kontanter på de stjålne kort. Han er blandt andet blevet spottet i Herning og Ikast i november.

Er der derfor borgere, der kan genkende manden på billederne, bedes man kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114.


Ordet er dit