Tip os log ind
  • 1/: Uffe prutter....fortalte børnene i første geled, der fik lov at gå i slipstrømmen fra det velopdragne æsel foto Laila Kempel
  • 1/: Josef-Maria og Æslet Uffe fulgte de yngste elever fra Nordre Skole til julegudstjeneste i Ikast Kirke onsdag formiddag foto Laila Kempel
  • 1/: Der var taget højde for, at Uffe kunne blive trængende på sin tur gennem Strøgcentret foto Laila Kempel
  • 1/: Som en konge værdig fik Æslet Uffen en tur på den røde catwalk gennem Strøgcentret foto Jan B. Knudsen
  • 1/: Både Josef og gravide Maria nåede frem til Kirken, hvor der onsdag blev holdt julegudstjeneste foto Laila Kempel


Æslet Uffe fulgte børn til kirke

Josef og gravide Maria havde ingen problemer med at styre deres firbenede ven gennem Strøgcentret
24. december 2016, 10.17

GUDSTJENESTE Ikast Kirke havde som sædvanlig inviteret skolebørn til julegudstjeneste. For de yngste fra Nordre Skole blev turen til årets julegudstjeneste en ganske særlig oplevelse.

For lige som de stod og skulle afsted på gåturen, dukkede både Josef, gravide Maria og ikke mindst - og til stor overraskelse for børnene - æslet Uffe, op.

Godmodigt og næsten ikke stædig - som æsler ellers har for vane at være - traskede han stille og roligt i front for det lange følge af børn i vintertøj.

Uffe var nyklippet og upåvirket af at skulle gå igennem Strøgcentret, selvom de automatiske døre i første omgang var en smule skræmmende.


Uffe prutter

Han slap en vind i ny og næ - hvis man spørger de børn, der var heldig at have pladsen lige bag ved Uffe. Det var under ingen omstændigheder dem, der havde lidt rigeligt luft i maven efter juleafslutningens øgede forbrug af julegodter.

I kirken var det den så kendte historie om begivenhederne i Bethlehem, der blev præsenteret i form af et aktiv skuespil, hvor børnene selv skulle være både hyrder, vise mænd og synge sammen med den lysende engel.

Fadervor og velsignelse fra sognepræst Karin Vestergaards sluttede seancen af, inden det lange følge i støvregn traskede tilbage til skolen og et par fridage fyldt med forventningens glæde.
Ordet er dit