Tip os log ind
Foto: Kim Krasuld

Bagedyst i lufthavnen

Timm Vladimir er dommer, når Midtjyllands Lufthavn inviterer til kagekonkurrence
13. januar 2017, 10.20

Lufthavn Alle får nu mulighed for at få målt evnerne som amatør-bager, bedømt af dommere på højeste niveau. Midtjyllands Lufthavn inviterer til kagekonkurrence, når lufthavnen får sit nye navn ved et åbent-hus-arrangement 5. februar.

35 personer kan deltage i konkurrencen, og så skal der tænkes kreativt, for temaet for kagerne er »luftfart«, og navnet »Midtjyllands Lufthavn« skal indgå.


Royalt præg

Dommerne i konkurrencen er kendt af de fleste. Skuespiller, komiker og kok Timm Vladimir har de seneste par år været vært i »Den store bagedyst« på DR1 sammen med Mette Blomsterberg og Jan Friis-Mikkelsen.

Timm Vladimir er dommer sammen med Juliane Dixen, Holstebro, deltager i den netop afsluttede sæson af bagedysten. Udover æren er præmierne i kagekonkurrencen blandt andet en rejse til Kreta med Apollo og flybilletter til København med Danish Air Transport.

Udover kagekonkurrencen er der kongeligt besøg ved arrangementet, da det er prins Joachim, der foretager den officielle åbning, når Karup Lufthavn skifter navn til Midtjyllands Lufthavn.

Der er tilmelding til kagekonkurrencen på ukendtlufthavn.dk.


Ordet er dit