Tip os log ind
Georg Sørensen sender varme tanker til de pårørende i Manchester.

Georg Sørensen efter engelsk terror: Tankerne går til de ramte og deres familier samt vores kolleger i Manchester

Messecenter-direktøren fortæller, at mange spørger til sikkerheden i Boxen, hvor Ariana Grande spillede kun ti dage før terrorangrebet i Manchester
23. maj 2017, 12.42

Herning For bare ti dage siden gav popstjernen Ariana Grande koncert i Boxen. I aftes blev hendes koncert i Manchester ramt af et terrorangreb, da en mand med en selvmordsbombe dræbte 22 mennesker og sårede 60 andre koncertgæster.

Georg Sørensen, administrerende direktør for Messecenter Herning er dybt berørt af det skete.

- Vores varmeste tanker sendes først og fremmest til de ramte og deres familier samt vores kollegaer i Manchester, siger han.

Georg Sørensen fortæller, at mange i dag har spurgt til sikkerhedsniveauet ved koncerter i Boxen.

- Mange spørger naturligt til sikkerheden i vores multiarena, som havde besøg af Ariana Grande for godt en uge siden. I MCH og Jyske Bank Boxen vurderes sikkerhedsniveauet på hvert eneste arrangement fra gang til gang. Det sker i et tæt samarbejde med arrangørerne samt politiet og deres eksperter, siger han.

Politiet og arrangører melder sjældent noget konkret ud omkring sikkerhedsforanstaltninger ved store begivenheder - det sker af sikkerhedshensyn.


Live Nation prioriterer sikkerhed højt

Det er ofte koncertarrangøren Live Nation Danmark, der står bag de store koncerter i Danmark. Jesper Christensen, Managing Director hos Live Nation Danmark, fortæller i en skriftlig udtalelse til Ritzau, at man i morgen har en koncert i københavnske Royal Arena med Nik & Jay, og at den ikke bliver aflyst.

- Sikkerheden ved vores shows er fortsat vores højeste prioritet, og vi er i kontakt med de danske myndigheder og følger deres anvisninger, skriver han, og fortsætter:

- Vi er naturligvis dybt berørte af denne meningsløse tragedie, og vore hjerter og tanker er med dem, der påvirkes af denne tragiske hændelse.


Ordet er dit