Tip os log ind
Dramatisk ser det ud i kørsel med hestevogn, hvor Karina Blaabjerg er ved tømmerne, mens Daniel Blaabjerg agerer groom - det engelske ord for staldkarl ?Privatfoto

Fem medaljer til Ikast-rytter

Karina og Daniel Blaabjerg opnåede medaljehøst ved nordiske mesterskab
16. august 2017, 07.51

RIDNING Mens mange andre har holdt ferie og slappet af, har Karina og Daniel Blaabjerg fra Ikast deltaget i Nordisk Mesterskab for fjordheste i Fredrikstad i Norge med tre heste. Karina har deltaget i dressur, spring og kørsel, og Daniel har ageret groom i kørslen.

I Nordisk Mesterskab i kørsel for seniorer kom Dannebrog helt til tops, da Karina og Bounty sluttede med en flot guldmedalje med et komfortabelt forspring til sølvvinderen.

I dressur for seniorer opnåede Karina og Stald Kiels Lyst sølvmedalje - meget tæt på guldmedaljen. Ekvipagen opnåede ligeledes nordisk sølvmedalje i klassen Allround.

Dette er en klasse, hvor hesten skal være lidt af et multitalent, da det består af dressur, springning og keglekørsel.

I springning for seniorer blev Karina og Laustfin Skellerød atter sølvmedaljevindere.

Karina og Bounty deltog også på det danske hold, som vandt guld i holdturneringen ved mesterskaberne. Her bestod holdet af hhv. en dressurekvipage, en springekvipage og en køreekvipage, og Karina og Bountys indsats på holdet var kørsel.


Ordet er dit