Tip os log ind
Pernille Harder - og Cristiano Ronaldo - er bookmakernes favoritter.
Foto: Defodi/anadolu Agency

Pernille Harder er favorit til at blive Europas bedste

Tulstrup-spilleren - og Cristiano Ronaldo - er bookmaker-favoritter til at løbe med den store hæder
17. august 2017, 06.34

Fodbold Efter de flotte EM-præstationer blev Pernille Harder fra Tulstrup i går nomineret til titlen som Årets Spiller i Europa. Spørger man bookmakerne, så er hun endda favorit til at snuppe titlen.

Tirsdag løftede det europæiske fodboldforbund sløret for, hvilke profiler der er i spil til titlen som Årets Spiller i Europa. Mens det på herresiden bliver en kamp imellem Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og Gianluigi Buffon, skal vinderen af Årets Spiller på kvindesiden findes blandt Pernille Harder, Lieke Martens og Dzsenifer Marozsán.

Harder, som var med til at føre Danmark hele vejen til finalen ved sommerens EM-slutrunde, er oppe imod nogle hårde modstandere. Ikke desto mindre er hun svag favorit til at løbe med titlen.

- Pernille Harder var den altoverskyggende danske stjerne ved EM. Alt spil gik igennem hende, og med sit arbejdsraseri samt teknisk og taktiske overblik giver det sig selv, at hun på trods af sine kun 24 år er gjort til dansk anfører. Hun er en naturlig leder, som kan blive en af de bedste kvindelige fodboldspillere nogensinde, lyder de rosende ord fra Morten Olsen, oddssætter hos Bet25.

Harder er favorit til odds 1,9. Oddssætteren vurderer, at Harders umiddelbart eneste konkurrent til titlen skal findes i den hollandske EM-guldvinder Lieke Martens til odds 2,10. Den tyske landsholdsanfører Dzsenifer Marozsán vurderes ikke til at være en trussel og står til odds 10,0.

- Lieke Martens brændte et vanvittigt EM af og endte da også med at blive kåret til turneringens bedste spiller. Ligesom Harder besidder Martens nogle stærke individuelle kvaliteter, men den danske landsholdsanfører er bare dét mere alsidig i sit spil. Derfor tror vi også, hun løber med titlen, påpeger Morten Olsen.

På herresiden er han ikke det mindste i tvivl om, hvem der ender med titlen. JBS-samarbejdspartneren Cristiano Ronaldo giver sølle odds 1,2, da oddssætteren vurderer, at han har været et niveau over alle andre i det seneste år.

- Cristiano Ronaldo har i den grad modbevist de kritikere, der mente han var ved at være for gammel. Portugiseren har været fra en anden planet i den her sæson, og med både EM-guldet og Champions League-titlen kan der ikke være nogen tvivl om, at han er Årets Spiller i Europa, slutter Morten Olsen.

Årets Spillere kåres 24. august i forbindelse med lodtrækningen til Champions Leagues gruppespil.


Ordet er dit