Tip os log ind
Ikasts Bio serverer stegt flæsk, john mogensens musik og filmpremiere med stor succes den 26. februar
Foto: Colourbox

Ikast Bio sætter fut i fejemøjet

MGP John Mogensen event udsolgt på bare en uge
10. februar 2018, 12.57

BIOGRAF Det kan betale sig at gøre sig umage og finde på nye måder at bruge den lokale biograf på. Det må biografleder Bjarne Raabjerg indrømme efter, at to arrangemeter er udsolgt på meget kort tid.

Ideen om at rulle den røde løber ud og lade børnene se MGP på storskærm var så populært, at det kun tog 17 minutter at fylde salen fuldstændig.

- Der er både kø og venteliste - men det var selvfølgelig også gratis at være med, siger Bjarne Raabjerg, leder af Ikast Biograf.

Han håber, at børnene til gengæld vil bruge pengene på at købe popcorn, sodavand og slik


Tv-show på storskærm

Han glæder sig meget til at gennemføre arrangementet, der i princippet »blot« er et tv-show, med DRs livesending fra Aalborg - der vises på storskærm.

- Billetterne til showet i Aalborg var hurtigt udsolgt, og så tænkte vi. at det kunne være fint at lave et arrangement for de lokale børn, der kunne få lov at få oplevelsen sammen, siger Bjarne Raabjerg.

Blandt de solgte billetter trækkes der lod om at blive hentet og kørt til den lokale MGP fest som VIP gæst.


Så længe jeg lever

Men også et John Mogensen arrangement den 26. februar måtte melde udsolgt i løbet af en lille uge.

Kombinationen af at servere stegt flæsk og persillesovs i Bakkehuset - John Mogensens livret - efterfulgt af en times livemusik og til sidst premieren på historien om John Mogensens liv: Så længe jeg lever, var populært.

- I første omgang havde vi sat 100 billetter til salg, men det gik så hurtigt at vi satte yderligere tyve billetter i spil, siger Bjarne Raabjerg.

Han har fået flere henvendelser men det er ikke noget at gøre - der er ikke plads til flere i Bakkehussalen, hvor der sælges håndbajere til aftenens menu - helt i John Mogensens ånd

- Men der er stadig plads i biografen, hvis man kan nøjes med selve premierefilmen, siger Bjarne Raabjerg.

Han er glad for, at folk har taget godt imod de to events - Men vi har ikke gjort noget, vi ikke plejer at gøre. Der er mange firmaer, der har benyttet sig af at spise sammen inden en biograftur, men ja det er længe siden vi selv har tilbudt det, siger biograflederen.

Han indrømmer, at det ikke er fordi der er masser af penge i det.

- Det handler nok primært om markedsføringsværdien. Vi bliver jo konstant bombarderet med påstande om, at der ikke er nogen steder at gå hen at spise hvis man vil i biografeni Ikast. Det synes jeg, nu der er - men nu vælger vi at byde ind med etekstra lag, og så er det jo fedt, at billetterne bliver revet væk. Folk vil have oplevelser, og så er en håndfuld popcorn til en god film ikke nok. Vi skal tænke nyt og anderledes, erkender biograflederen.


Medlemsfordele

Ikast Bio er en forening og det vil i fremtiden blive mere tydeligt, at det skal kunne betale sig at være medlem. Der vil komme flere tilbud ligesom der også vil blive vist flere af de mindre og smalle film.

- Siden vi blev digitaliseret har vi været med når alle de nye film fik premiere, men vi vil og skal mere end det. Og forhåbentlig vil det også kunne ses på bundlinjen på sigt, siger en en glad og optimistisk Bjarne Raabjerg.


Ordet er ditMere Kultur