Tip os log ind
Sportstøj, badetøj og fritidstøj udgør kollektionen hos Sports Group Denmark i Ikast.
Foto: Flemming Hansen

23 millioner i plus hos Ikast-virksomhed

Sportstøj-virksomheden Sports Group Denmark fortsætter succesen med nyt solidt årsregnskab
12. marts 2018, 18.06

Regnskab Med et overskud før skat på 23,4 millioner kroner fastholder Sports Group Denmark sin succesfulde linje med salg af sportstøj.

Omsætningstallene fremgår ikke af regnskabet, men bruttoresultatet er vokset knap 17 procent til 46,4 millioner kroner. Overskuddet på godt 23 millioner kroner er godt en million kroner bedre end året før. I en pressemeddelelse oplyser virksomheden, at der samtidig er »investeret betydeligt i personale og infrastruktur samt åbnet nyt kontor i München, alt sammen for at sikre at virksomheden er godt rustet og klar til at realisere den planlagte strategi«.

Ledelsen betegner regnskabet som yderst tilfredsstillende og har besluttet at udbetale et udbytte på 12 millioner kroner. Udbyttet skal deles mellem ejerne, som er administrerende direktør Bjarne Jeppesen, yderligere et par medarbejdere og kapitalfonden Industri Udvikling, som overtog 28,5 procent af aktierne i 2016.


God start for nyt mærke

Sports Group Denmark sælger både egne tøjmærker og forhandler internationale mærker. Direktøren glæder sig over, at et af de nye mærker - Endurance Athlecia - er kommet rigtig godt fra land.

- Vores nye Endurance Athlecia-koncept er kommet rigtig godt i gang på alle markeder. Vi er rigtig glade for, at vores kunder har taget så godt imod konceptet, og flere af dem har etableret shop-in-shop i deres butikker. Og baseret på de seneste messer ser denne trend kun ud til at fortsætte, udtaler Bjarne Jeppesen.

Fremtiden byder på nyt domicil og flytning til Funder ved Silkeborg, hvor et nybygget hovedkontor skal stå klar lige efter sommerferien.


Ordet er ditMere Erhverv