Tip os log ind
- Med sin lidt blødere musikprofil er Radio Solo et godt supplement til de to eksisterende radiokanaler i Silkeborg, Radio Silkeborg og Radio Alfa Silkeborg, forklarer Stinus Errboe, administrerende direktør i Mediehusene Midtjyllands Avis. Foto Jens Anker Tvedebrik

Ny radiokanal klar med blødere profil og flere ballader

Radio Solo er i luften som supplement til Radio Silkeborg og Radio Alfa Silkeborg
14. april 2018, 09.23

silkeborg Får Adele dig til at slappe af? Udløser Eros Ramazotti et smil i din mundvig? Synger du med, når Paul Young dukker op med »Wherever I Lay My Hat«?

Så er det godt nyt for dig, at Mediehuset Midtjyllands Avis nu er klar med sin tredje radiokanal - Radio Solo - som supplement til de to radiokanaler, vi i forvejen har i æteren over Silkeborg-området, nemlig Radio Silkeborg, som døgnet rundt sender fra Papirfabrikken i Silkeborg, og Radio Alfa Silkeborg.

- Med Radio Solo i luften tilbyder vi nu tre radiostationer, som på hver deres måde dækker lytternes ønsker til en radiostation. Fælles for dem er nyhedsdækningen, hvor vi både beretter om det vigtigste lokalt, men også tilbyder det nationale overblik, forklarer Stinus Errboe, der er administrerende direktør i Mediehusene Midtjyllands Avis.


Den gode pause

Den seneste farve på mediehusets radiopalet henvender sig til dig, der måske trænger til en lille pause fra hverdagens snak eller de sociale medier. Eller som bare gerne vil høre noget god musik, som nogen har valgt ud for dig. I Silkeborg-området finder du Radio Solo på FM-båndet på frekvenserne 91,2, 104,6 og 105,9.

- Man kan vel sige, at musikken på Radio Solo er lidt blødere. Radio Solo tilbyder for eksempel hver søndag aften et to timers program - »Solo Soft - de bedste ballader«, så er du fan af Ramazotti, Adele eller måske Rita Ora, så er det der, du finder din musik. Og så er stationen også kendetegnet af, at der er lidt færre reklamer end på andre tilsvarende stationer, siger Stinus Errboe.


Radio Silkeborg:

Henvender sig primært til målgruppen mellem 15 og 35 år. Kanalen er værtsbaseret fra 6.00 om morgenen til 22.00 om aftenen. Morgenvært mellem 6.00 og 10.00 er Christoffer Josefsen, mens Michelle Heder passer radioen om eftermiddagen fra 14.00 til 18.00.

www.radiosilkeborg.dk

Radio Alfa Silkeborg:

Henvender sig især til den modne målgruppe. Kanalen er som Radio Silkeborg værtsbåren. Radio Alfa Silkeborg tilbyder typisk musik fra 70'erne og 80'erne.

www.radioalfasilkeborg.dk

Radio Solo:

En decideret musikkanal. Dog garneret med lokale nyheder og reklamer. Radio Solo kiler sig musikmæssigt ind mellem de to værtsbaserede kanaler. Stil ind på Solo, hvis du især holder af musik fra 90'erne og 00'erne.

I Silkeborg-området finder du Radio Solo på FM-båndet på 91,2, 104,6 eller 105,9.

www.radiosolo.dk

Ordet er ditMere Erhverv