Tip os log ind
 • 1/: Anders Lindbjerg, th, fik prisen som Årets Isenvadborger overrakt at formanden for Lokalrådet, Patrick Kirk Lork-Halvorsen.
  Foto: Jens Anton Nordestgaard
 • 1/: Havetraktortræk er populært.
  Foto: Jens Anton Nordestgaard
 • 1/:
 • 1/: Lørdag bød blandt andet på bagagerumssalg.
  Foto: Jens Anton Nordestgaard
 • 1/:
 • 1/:
 • 1/:
 • 1/:


Pattegris i 40 centimeter vand

Festivad sluttede med voksenfest og tre grillstegte pattegrise - midt i et skybrud
13. august 2018, 20.22

ISENVAD - Det er pudsigt. Det skal altid regne eller være ekstremt vejr, når vi har byfest i Isenvad. Men så blev landmændene da glade, siger formanden for Festivad, Anders Lindbjerg, her et par dage efter, at byfesten rundede af med voksenfesten i teltet.

Tilslutningen blev ind i mellem lidt mindre end ventet - nok mest på grund af vejret.

- Men vi havde i hvert fald ikke problemer med grillstegningen af tre pattegrise og brandfaren, siger Lindbjerg.

Festivad havde fået tilladelse til at stå på hockeybanen - længst væk fra planter og græs. Problemet var, at et skybrud fik vandstanden til at stå 40 centimeter op af grillene og grillfolkene - fordi afløbet fra banen var stoppet til.

- Vi fik fat på pumper, og det lykkedes at få de tre grise stegt, griner Anders Lindbjerg - der havde ekstra meget at smile over ved festen.

Han blev nemlig - til stor overraskelse for ham selv - udnævnt til årets Isenvad-borger.

Formanden for lokalrådet, Patrick Kirk Lork-Halvorsen, fortalte, at Lindbjerg fik prisen ikke bare for sit arbejde med byfesten men også et stort engagement i byens fodboldklub og i byens ve og vel i det hele taget.

Og hvad med tilslutningen?

- Vi kan se, at det løber rundt. Der har været god tilslutning til alle aktiviteter, og vi er tilfredse i byfestudvalget. Folk har hygget sig, og vi er tilfredse med, at Isenvad endnu engang har vist, at vi kan stå sammen og skabe sammenhold i byen, siger Anders Lindbjerg.

En af aktiviteterne i Festivad er en såkaldt Festivad-dyst, hvor byens fire grupper dyster i forskellige konkurrencer. Land Vest blev vinder - ikke mindst fordi de stille stærkt op i havetraktor-træk.
Ordet er ditMere Isenvad