Tip os log ind
  • 1/: En af arrangørerne, Simon Vangaard, er ovenud tilfreds med opbakningen.
  • 1/: Carsten Birkkjær solgte ud af sine gamle LP'er.
  • 1/: Lone Toustrup med hjemmelavede tasker synes, det er et godt initiativet med loppemarked.
  • 1/:
  • 1/:
  • 1/: Der var åbent hus hos Rex, og det trak også en del mennesker til bymidten.
  • 1/: Det nye private pasningstilbud, Børnehuset Ønskelandet, havde en stand i Strøgcentret. - Vi fik en enorm opbakning og positiv respons på, at vi nu gør klar til at åbne Ønskelandet, siger den kommende leder, Anne Hartig Hebsgaard, der her ses med et af børnene.


Krammedyr, porcelæn, politik og ny børnepasning

07. november 2018, 08.40

IKAST Der var porcelæn i alskens variationer, krammedyr, gamle LP'er - som er på mode igen - politiske bolcher og præsentation af »Ønskelandet«, byens nye private vuggestue og børnehave, som åbner i Ungdomsgården fra årsskiftet.

Det var ellers en søndag, hvor der plejer at være meget stille i Strøgcentret Ikast.

Men ikke i søndags, hvor organisationen »Liv i Byen« søsatte sit første loppemarked for alle interesserede i byen.

- Vi havde sagt på forhånd, at vi gennemfører der med 20 tilmeldinger. Vi kom op på næste 60, så vi er ovenud tilfredse, siger 1. viceborgmester Simon Vanggaard, der sammen med Benjamin Piechnik stod bag loppemarkedet.

På de næsten 60 stande kunne man finde stort set alt, hvad hjertet kunne begære af lopper. Og måske var det kombinationen af det populære loppemarkedsfænomen og at Rex Blomster havde sit årlige åbent hus med en julepyntet butik, der gjorde, at folk strømmede til bymidten.

Der var i hvert fald folkestemning under glastaget, mens folk kiggede varerne an og forhandlede om prisen.

- Vi har fået positive tilbagemeldinger. Både fra dem, som havde en stand, og fra butikkerne i Strøgcentret, hvoraf flere valgte at holde åbent, siger Simon Vanggaard, der sammen med sin hustru og barn selv havde en stand ved loppemarkedet.

- Jeg er da sikker på, at vender tilbage. Sandsynligvis i foråret. Nu vil vi sammen med Vores Ikast arbejde på en form for automatik omkring tildeling og opstilling af stadepladser. Det vil gøre arbejdet meget nemmere.Ordet er ditMere Ikast