Tip os log ind
Jacob Hove - i midten - får fra 1. januar den redaktionelle taktstok i Mediehuset Ikast-Brande. Her ses han med den samlede medarbejderstab i Mediehuset, fra venstre journalistpraktikant Philip Horup, mediekoordinator Kirsten Mørup, mediekoordinator Tina Lynglund, bag ved hende medierådgiver Preben Nielsen, og kommerciel chef, Anne Dalsgaard, og efter Jacob Hove er det journalisterne Mikkel Korsgaard Christensen, Marianne Brink Pedersen, Laila Kempel og Flemming Thulstrup. Journalist Thomas Vang, medierådgiver Ib Kristensen og mediekoordinator Bitten Olesen er ikke med på billedet.
Foto: Flemming Hansen

Ny Ikast-Brande-redaktør glæder sig

37-årige Jacob Hove rykker fra Folkebladets redaktioner i vest og skal fra årsskiftet stå i spidsen for redaktionen på Strøget i Ikast
05. december 2018, 15.50

Mediehuset Herning Folkeblad har udnævnt Jacob Hove til ny Ikast-Brande-redaktør. Han afløser Steen Hebsgaard, der tidligere på året meddelte, at han til årsskiftet går på pension efter 25 år på redaktionen i Ikast.

37-årige Jacob Hove kommer fra sin nuværende stilling som egnsredaktør på Herning Folkeblad, hvor han har ansvaret for områderne Aulum, Vildbjerg og Kibæk og redaktionens to journalister på kontoret i Vildbjerg. Derudover står han for den ugentlige produktion af ugeavisen Lokalavisen.

- Jacob Hove er den helt rigtige til at være i front for vores journalistik og redaktionelle stab i Ikast-Brande. Han er lokal med vilje, meget optaget af det nære og af borgernes og lokalområdets interesser og udvikling, og det mærker man i journalistikken, fastslår Herning Folkeblads chefredaktør Vibeke Larsen.

- Jacob er meget konstruktiv, tillidsvækkende og engageret, og jeg er sikker på, at læsere og kilder vil føle sig i godt selskab og trygge hænder hos den nye redaktør - såvel i som uden for spalterne - både på solskinsdage og de dage, hvor det stormer, siger Vibeke Larsen, der samtidig sender en stor tak til Steen Hebsgaard for de mange år som redaktionel spydspids og journalistisk omdrejningspunkt i Ikast-Brande-området.


Favne hele området

Jacob Hove betegner det som en stor ære at få mulighed for at stå i spidsen for redaktionen på Strøget i Ikast, og han glæder sig til at repræsentere hele kommunen i spalterne.

- Mit umiddelbare kendskab til Ikast-Brande Kommune kredser om et stærkt område med stor innovation inden for blandt andet tekstil, erhverv og kultur, og jeg glæder mig til at blive meget klogere på alt det andet, som området også har at byde på, siger Jacob Hove.

- Jeg vil som redaktør kæmpe for, at kommunens gode historier bliver synlige i både Herning Folkeblad, Ikast Avis og Focus Ikast-Brande og vores øvrige medieplatforme, og jeg ved af erfaring, at der også er gode historier uden for en kommunes største byer, og dem glæder jeg mig også til at favne både i den daglige avis og i ugeaviserne, lover redaktøren.


Videreudvikle journalistikken

I sin redaktionelle stab i Ikast-Brande har Jacob Hove et dygtigt og erfarent journalistteam bestående af Laila Kempel, Flemming Thulstrup og Thomas Vang, journalistvikar Marianne Brink Pedersen, journalistelev Philip Horup og nytiltrådte Mikkel Korsgaard Christensen, som tidligere har været elev og netop er vendt tilbage til redaktionen som fastansat journalist.

- Jeg ser frem til i samarbejde med dygtige journalister på redaktionen at styrke og videreudvikle lokaljournalistikken og dagligt - både online og i vores printmedier - at informere og inspirere borgerne lokalt om alt det spændende, der foregår i kommunen, siger den kommende Ikast-Brande-redaktør.

Jacob Hove tiltræder stillingen 1. januar og vil danne ledelsesmæssigt makkerpar med kommerciel chef Anne Dalsgaard, som afløser Bo Jensen.

Privat danner Jacob Hove par med hustruen Tina Louise Hove Sørensen, og parret bor i Herning.

Redaktionen


Ordet er dit