Tip os log ind
  • 1/: Jan Rahbek, centerdirektør, formand for hallens bestyrelse, Kurt Møller, og Charlotte Hedebo Sørensen fra sportscafeen, glæder sig til jubilæumsfesten.
    Foto: Steen Hebsgaard
  • 1/: Formand for bestyrelsen, Kurt Møller, Charlotte Hedebo Sørensen fra Sportscafeen og centerdirektør Jan Rahbek, glæder sig til jubilæumsfesten.
    Foto: Steen Hebsgaard

Sportscenter Ikast fejrer 50 år med kæmpe halfest

Alle sejl sat til stor festivitas i april næste år
05. december 2018, 06.51

IKAST Lørdag den 13. april bliver der fest og glade dage i den gamle Ikast Hal, som i dag går under navnet IBF Arena. Ledelsen, og det vil sige bestyrelsen og haldirektør Jan Rahbek har nemlig besluttet at invitere tidligere og nuværende brugere, borgere og andet godtfolk til en gigantisk halfest med spisning, underholdning god musik, dans og bar i begge ender i anledning af, at det dagen forinden - fredag 12. april - efter er præcis 50 år siden Ikast Hallen havde sin officielle indvielse i 1969.

- Vi har valgt at lave en traditionel halfest for dem der er unge nu, og dem der var unge en gang, siger formand for Sportscenter Ikast, ejendomsmægler Kurt Møller, som håber på god opbakning. Der kan dækkes til 600 gæster, når der også skal være scene, dansegulv og barer, og Kurt Møller håber og tror på, at arrangørerne kan hænge den røde lampe ud, som man gjorde det, da IFS havde 75 års jubilæum i 2010.

- Det er det, vi vil forsøge at gentage, og vi tror på, at mange af de gamle IFS'ere og medlemmer af andre klubber, der har haft deres gang på anlægget både ude og inde, vil samle sig holdvis og melde sig til for at feste sammen og mindes gode gamle dage. Ligesom byens borgere, som gennem årene er kommet i hallen, er meget velkommen. Det skal være en fest for hele byen.

Selve det praktiske arrangement er lagt i hænderne på Jan Rahbek og Charlotte Hedebo Sørensen fra Sportscafeen.


Middag, dans og musik

- Der serveres en lækker to retters menu, som man får for 395 kroner incl. underholdning og musik. DJ Peder Partystarter varmer som navnet kan antyde op under middagen, og derefter tager far og søn alias Henrik & Oliver Wolf over og så afsluttes der med dans frem til kl. 1 til tonerne af 8-mandsorkesteret Cruise Band, som skulle være garanti for trængsel på dansegulvet, fortæller Jan Rahbek.

Billetter skal købes ved fremsendelse af mail. Nærmere oplysninger fremgår af annoncen her i dagens avis og via centrets hjemmeside.

Ikast Avis bringer til foråret udførlig reportage om sportsmekkaets legendariske historie og betydning for byen - lige fra da nu afdøde bankdirektør Mads Mouritzen holdt åbningstalen over de seks danske mesterskaber (to i fodbold og fire i håndbold), som er kørt hjem gennem det halve århundrede. Der vil også være fokus på en række andre sportsgrene og aktiviteter, der har fyldt og fylder i hallens historier. Eksempelvis IFS Badmintons store bredde og elitesatsning og dens betydning, Ikast Seniorsport, der mødes hver uge i hallen - og meget mere.


Ordet er ditMere Ikast