Tip os log ind
  • 1/: julemarkedet »Jul i Den Gamle Foderstof« havde et bredt udbud og mange besøgende.
    Foto: Allan Nordstrøm
  • 1/: Flere end 100 mødte op i Dagli'Brugsen 30. noveber for at aflevere en julesok, der nu hænger og venter på, at Julemanden kommer godter i.
    Foto: Hans Jørgen Hansen

Julen kom til Engesvang

06. december 2018, 10.09

ENGESVANG Nogle påstod, at de så en lille gråklædt mand med en rød tophue som kiggede op mellem nogle gamle sække i den gamle foderstof i Engesvang lørdag.

Det var da Dagli'Brugsens bestyrelse havde indbudt private, foreninger og virksomheder til at medvirke til et julemarked i den gamle træbygning, hvor der har været foderstofforretning årtier tilbage, og hvor så godt som intet er ændret.

Når der kommer masser af juledekorationer, blomster, opsatser, engle, klejner og meget andet ind i de rustikke rammer, skaber det øjeblikkeligt julestemning.

15 bidrog i år med en bod, og der var mellem 200 og 300 besøgende. Da der var flest, var der virkelig trængsel mellem gamle sække, reservedele til gamle biler og den gamle vægt til kornsække. Der blev smagt på delikatesser fra Daci Catering, købt honning, studeret papirklip og smagt på øl fra Bøllingsø Bryghus.

Det er ikke arrangement, der koster noget for hverken stadeholdere eller besøgende at være med til. Ifølge formanden for bestyrelsen i Dagli'Brugsen, Allan Nordstrøm, drejer det sig bare om at skabe en god stemning i Engesvang.

Allerede dagen før havde bestyrelsen i Dagli'Brugsen skudt gang i juleforventningerne. Der var indbudt til, at børn kunne komme med en julesok, der nu skal hænge i butikken indtil jul. Det er forventning om, at Julemanden kan komme godter i, inden børnene kan hente deres sokker igen 21. december.


Ordet er ditMere Engesvang