Tip os log ind
Det bliver i dette område, den nye skole skal ligge.

Fem teams udvalgt til at afgive tilbud på ny skole i Brande

Den nye skole i Brande begynder nu for alvor at tage form
12. december 2018, 10.43

SKOLE Ikast-Brande Kommune har udvalgt fem teams til at afgive tilbud på fremtidens skole. Tilbuddene skal bedømmes i foråret, og det forventes, at vinderen af totalentreprisen kan offentliggøres i april 2019.


Spændende og ambitiøst byggeri

- Vi glæder os i Byrådet til at følge dette meget spændende og ambitiøse byggeri. Den nye skole og alle de integrerede faciliteter bliver et kæmpe plus ikke bare for børnene, men for hele byen, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget Simon Vanggaard.

Den nye skole, der skal erstatte Præstelundskolen og desuden forventes at indeholde fællesbibliotek, musikskole, tandpleje og legestuelokaler, bygges til at kunne rumme 650 elever.


Visioner omsat til åben skole

- Det bliver spændende at se visionerne blive omsat til en åben skole med mulighed for mange forskellige fællesskaber både i og uden for skoletiden, udtaler direktør for Børn og Fællesskaber Rasmus Byskov-Nielsen

Byggeriet, der er det største i Ikast-Brande Kommunes historie, har haft stor interesse og de fem bydende teams er udvalgt blandt et meget stærkt felt på 14 ansøgere. De fem teams (oplistet i tilfældig rækkefølge) til at afgive tilbud på den nye skole i Brande er:

- C.C. Contractor A/S med underrådgivere Kjaer & Richter A/S, ÅF Buildings Denmark, LABLAND arkitekterne

- K. G. Hansen og Sønner A/S med underrådgiverne Arkitema Architects, NIRAS

- KPC Herning A/S med underrådgiverne Årstiderne Arkitekter, Sweco Danmark A/S, Årstiderne Arkitekter Landskab, Autens

- MT Højgaard A/S med underrådgiverne CEBRA architecture Aarhus, MT Højgaard A/S - Design & Engineering

- NCC Danmark A/S med underrådgiverne GPP Arkitekter A/S, SMAK architects ApS, byMunch by- og landskabsdesign ApS, Sloth Møller Rådgivende Ingeniører A/S

Den nye skole forventes at stå færdig til sommeren 2021.


Ordet er ditMere Kommune Info