Tip os log ind
Det forestående skolebyggeri i Brande har fået sin egen hjemmeside, hvor man kan følge med i den seneste udvikling samt eventuelt få svar på nogle spørgsmål.
Foto: Flemming Thulstrup

Den ny skole har fået hjemmeside

Borgerne kan nu følge udviklingen samt få svar på spørgsmål
27. december 2018, 15.17

skolebyggeri Den kommende skole i Centerparken i Brande har nu fået sin egen hjemmeside, så borgerne løbende kan følge med i udviklingen samt få svar på de spørgsmål, der trænger sig på.

Hjemmesiden har adressen http://nyskoleibrande.ikast-brande.dk.

I »premieren« på den nye hjemmeside kan man læse.

- Den nye skole i Brande bliver hele byens nye lære- og værested. Den skal foruden folkeskole også indeholde borgerservice, tandplejeklinik og heldagslegestue for dagplejerne. Derudover er det forventeligt, at et kombineret folke- og skolebibliotek (fællesbibliotek), lokalhistorisk arkiv samt musikskolen også bliver en del af den nye bygning.

Beliggenheden midt i Brande giver brugerne let adgang til de integrerede faciliteter.


Samspil med flere

Den direkte tilknytning til naturområdet ved Brande Å og Brande Hallerne betyder, at samarbejdet og samspillet med både hallerne og naturen kan forstærkes. Skolens aktiviteter kan lettere »rykke ud« både i naturen og samfundet, hvilket giver nye muligheder for udfoldelse og afvekslende undervisning.

Den nye og midlertidige hjemmeside om skolebyggeriet i Brande rummer desuden en tidslinje, så man kan følge med i processen fra start til slut. Blandt andet oplyses der her, at selve det fysiske byggeri af skolen starter om et års tid, og at skolen forventes at stå færdig op til sommerferien i 2021 efter 390 dages byggeri.

Desuden er der svar på de spørgsmål vedrørende skolebyggeriet, som man hos kommunen jævnligt bliver præsenteret for.


Ordet er ditMere Brande