Tip os log ind
Elsebeth Mølhede.
Foto: Privatfoto

Dødsfald i Ikast

Elsebeth Mølhede, Ikast er død. Hun blev 64 år
03. april 2019, 10.44

Dødsfald Elsebeth Mølhede, Ikast er død. Hun blev 64 år.

Elsebeth var en rigtig Ikast-pige, der voksede op i byen i en kernefamilie med far-mor og sin storebror Jens Axel Laugesen, der er to år ældre.

Barndomshjemmet var på Nygårds Alle og da hun rundede skolealderen var hun blandt de første elever, der trådte ind på den nybyggede Østre Skole i Ikast.

Som stor skolepige blev hun hurtigt bidt af hestesport og var en flittig gæst på den nyetablerede Ikast Rideskole på Isenvadvej.

Her brugte hun mange timer og glædede sig over, at familien også anskaffede en hest, så hun for alvor kunne dyrke sin interesse for ridesporten.

Efter realeksamen blev hun ansat på Ikast Postkontor, hvor hun fik en kontor-uddannelse, som hun senere brugte da hun blev en del af teamet hos Den kommunale Skolepsykologisk Rådgivning PPR - først i Ikast Kommune og senere også i Ikast-Brande, hvor hun var ansat som sekretær/kontorassistent.

Privat var Elsebeth Mølhede gift med Jens Otto, som hun fandt sammen med allerede, som 16-årig.

Selvom de tidligt blev kærester, så bevarede de kærligheden til det sidste og var usædvanlig tæt knyttet.

Elsebeth var kendt som en stærk kvinde, der altid havde let til smil.

I august 2018 blev hun ramt af alvorlig sygdom og døde torsdag den 28. marts.

Hun efterlader sig sin mand Jens Otto, deres tre fælles børn Ditte, Claus og Steffen og fem børnebørn, samt bror og svigerinde, der også bor i Ikast.


Ordet er ditMere Navne