Tip os log ind
Som ny afdelingsleder i Concept Living skal Glenn Nielsen blandt andet forberede virksomheden til store ordrer inden for lejligheder og studieboliger samt udvikle på nye koncepter.
Foto: Pr-foto

Ny leder af lokal virksomhed

Glenn Nielsen fra Silkeborg er ny afdelingsleder i Concept Living, der er søstervirksomhed til ABC Pavilloner i Engesvang
26. april 2019, 06.30

Engesvang Glenn Nielsen er tiltrådt stillingen som afdelingsleder i Concept Living by ABC. Han skal fremadrettet lede virksomheden, som er specialiseret inden for permanent præfabrikeret byggeri. Frem til nu har han været afdelingsleder i ABC Pavilloners sjællandske afdeling, og han har derfor også et stort kendskab til de to virksomheder og deres produkter:

- Vi er glade for at overlade ansvaret til Glenn Nielsen, da han kommer med en solid ballast både i forhold til kendskabet til vores markedsområde og ledelse generelt. Og jeg er sikker på, at det bliver en stor fordel nu og fremadrettet, lyder det fra Kjeld Facius, som er stifter af Concept Living og direktør for søstervirksomheden ABC Pavilloner, der ligesom Concept Living har produktion i Engesvang.

Glenn Nielsen har en håndværkeruddannelse, som senere er blevet suppleret med produktionsteknolog-uddannelsen, og han har gennem de godt tre år, han har været ansat hos ABC Pavilloner, beskæftiget sig med både projektledelse, planlægning af drift og optimering igennem leanstyring samt skabt gode relationer til virksomhedens samarbejdspartnere.


Klar til udfrodringen

- Det har været rigtig spændende at være med til at udvikle og optimere afdelingen på Sjælland, og jeg glæder mig nu til at tage udfordringen op på min hjemmebane i Jylland. Her bliver mine primære opgaver at have størstedelen af kundekontakten samt at klargøre og strømline den jyske produktion til de kommende projekter, og det bliver især de permanente boliger som eksempelvis familieboliger, vi i første omgang kommer til at fokusere på, fortæller Glenn Nielsen.

En af de opgaver, han lægger ud med som ny mand i spidsen, er at aflevere 312 studieboliger, der skal anvendes til internationale studerende på DTU. Her har virksomheden de seneste mange måneder haft travlt med at få produceret den enorme ordre.

Glenn Nielsen er 28 år og kommer oprindeligt fra Silkeborg. Nu bor han i Funder, hvor han lige har købt hus med sin kæreste, som han også netop har fået en lille dreng med.


Ordet er dit



Mere Erhverv