Tip os log ind
Til en kommende vindmøllepark nær Fjerritslev i Nordjylland skal Siemens levere ekstra store landmøller på 4,3 MW.
Foto: Pr-foto

Siemens-møller til dansk rekordpark

18 store landmøller skal udgøre den hidtil største vindmøllepark på land i Danmark
28. april 2019, 05.38

Møller Der er gode nyheder for produktionsfolkene på Siemens Gamesa fabrik i Brande med den seneste tilføjelse i ordrebogen.

Eurowind Energy A/S har valgt Siemens Gamesa som leverandør til Thorup-Sletten, som ifølge vindselskabets bliver den største vindmøllepark på dansk jord til dato. De 18 nye landvindmøller vil have en samlet effekt på op til 77 MW og en el-produktion svarende til det årlige el-forbrug i cirka 65.000 husstande. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Vores valg faldt på Siemens Gamesa, fordi vi så os omkring i markedet efter en mølle, der passer godt til denne meget vindstærke beliggenhed, og som samtidig kan levere både høj produktkvalitet og en konkurrencedygtig pris. Opgraderingen af møllen fra 3,6 til 4,3 MW per mølle var vigtig for at få den laveste omkostning per produceret, udtaler Jens Rasmussen, administrerende direktør for Eurowind Energy.

Installationen af projekt Thorup-Sletten vest for Aggersundbroen tæt på Fjerritslev starter allerede i oktober i år. Siemens Gamesa bliver også ansvarlige for service og vedligehold af vindmølleparken i de næste 20 år.


Ordet er ditMere Erhverv