Tip os log ind
Foto: Martin Ballund

Tyveknægte i foråret

20. maj 2019, 09.30

ikast-brande Det er ikke kun lovlydige borgere, der har nydt det herlige vejr i forbindelse med bededagsferien.

Efter stakken af anmeldelse på lokalpolitiets bord at dømme, har det solrige forårsvejr også fået tyveknægtene i arbejdstøjet.

Det er blandt andet gået ud over et par bilejere, der har haft deres biler parkeret på H. Jakobsens Vej i Engesvang.

Her har tyvene haft fri adgang til de ulåste biler og blandt andet fjernet en taske med diverse personlige papirer.

Hyldgårdskolen i Ikast har haft ubudne gæster på kontoret. Her er en rude knust med en sten, og der er fjernet et mindre kontantbeløb fra en lille pengekasse.

I en villa på Højtoftevej i Nørre Snede er et vindue underboret, og herfra er der stjålet diverse smykke og sølvtøj, mens der fra en privatbolig på Hyvildvej i Brande er stjålet otte køkkenstole. Der er tale om Arne Jacobsen-design, og de stjålne stole er af typen »7'eren«, og de er med sorte lædersæder.

Fra en villa på Karl Smeds Vej i Ikast er en rude knust, og her er fjernet et pengeskab, der rummede personlige papirer samt et mindre beløb i kontanter.

Beboerne i en villa på Klochsvej må invitere sig selv ud, hvis man ønsker en gang grillmad.

I løbet af bededagsferien er deres Weber-grill nemlig fjernet fra terrassen. Det samme er et stativ samt en letvægts gasflaske.

Der har også været ubudne gæster på en ejendom på Lovsangsvej ved Bording. Her er tre ruder brudt op, men det er uklart, hvad tyvene har fået med sig.

Fra et udhus på Annalyst er en dør brudt op, og der er fjernet en dyr Mountainbike til en værdi af 50.000 kroner.

Desuden har politiet modtaget anmeldelse om tyve i seks biler, der stod parkeret på Bøllingsø Camping. Der er fjernet gps'er og diverse værdigenstande fra stedet, hvorpå tyvene åbenbart er fortsat til Arnborg Camping, hvor man har stjålet fra fem biler.


Ordet er ditMere 112