Tip os log ind
Hartmut Wehmeier fra Vin & Gavehuset har aflyst spiritusfestivalen på grund af for få tilmeldinger, men han vil prøve igen i et nyt setup på et andet tidspunkt. ?
Foto: Philip Horup

Spiritusfestival i Ikast er aflyst

Det ærgrer Hartmut Wehmeier fra Vin & Gavehuset, at han som arrangør af Spiritusfestival 2019 nu må aflyse
23. maj 2019, 17.23

Ikast Fredag skulle Ikast have haft en spiritusfestival i lokalerne hos Ikast Mikrobryg, men det kommer ikke til at ske alligevel, og det ærgrer arrangør Hartmut Wehmeier fra Vin & Gavehuset.

- Det skyldes simpelthen, at vi ikke har solgt nok billetter, lyder det fra Hartmut Wehmeier, som tilføjer, at han ikke aner, hvorfor der ikke er interesse for arrangementet.

- Jeg ved ikke, om de unge ikke interesserer sig for spiritus, men det skulle da undre mig, fortæller han efterfulgt af et grin.


Forsøge igen i et andet setup

Nu skal der evalueres på, hvad der kan gøres anderledes for, at man i fremtiden kan tiltrække flere interesserede til en eventuelt kommende spiritusfestival.

- Jeg regner med, at jeg vil forsøge igen med en spiritusfestival, men i et andet setup. Det her er jo første gang, jeg har arrangeret en spiritusfestival, og jeg regner med at forsøge igen. Hvordan det setup bliver, ved jeg dog ikke endnu, fortæller han.

Hartmut Wehmeier slår fast, at han ikke er sønderknust over, at spiritusfestivalen er blevet aflyst, og at han ikke har tabt et stort beløb på aflysningen.


Vin-event med succes

- Det er klart, at jeg har tabt noget økonomisk, men det skal slås fast, at det er i småtingsafdelingen. Til gengæld har jeg brugt mange arbejdstimer på forberedelsen, så derfor er det en skam, lyder det fra vinhandleren.

Til gengæld glæder han sig over, at han i næste måned holder et arrangement, hvor det strømmer ind med tilmeldinger.

- Vi holder en bourgogneaften på Restaurant Noli, og her er der masser af tilmeldinger, så det glæder vi os over, fortæller Hartmut Wehmeier.


Ordet er ditMere Ikast