Tip os log ind
Foto: Mads Claus Rasmussen/ritzau Scanpix

Bilist måtte klippes fri efter uheld

To biler kørte mandag sammen i Ejstrupholm. En person måtte klippes fri og begge er kørt til hospitalet
17. juni 2019, 15.46

Ejstrupholm Et frontalt sammenstød medførte et trafikuheld mellem to bilister i Ejstrupholm mandag klokken cirka 14.15. Her overså den ene bilist sin ubetingede vigepligt, hvorefter bilisten kørte ind i en modkørende. Indsatsleder Henrik Dam Sørensen fra Brand & Redning oplyser, at den ene bilist måtte klippes fri.

- Vi bliver tilkaldt, fordi den ene af de to implicerede klagede over smerter i nakke og skulder. I sådan en situation tages ingen chancer, så derfor tog vi ud og klippede personen fri, forklarer Henrik dam Sørensen.


Tomme øldåser i bilen

Politiet var på stedet kort efter, uheldet fandt sted. Her fandt man tomme øldåser i bilen hos den bilist, som kørte ud og overtrådte sin ubetingede vigepligt. Derfor valgte man at tage en blodprøve for at finde ud af, om bilisten har været påvirket. Nu afventer politiet svar på blodprøven og vil derefter vurdere, hvorvidt der skal rejses sigtelse og i så fald for hvad.

Køn og alder fremgår endnu ikke ud fra politiets oplysninger, men det vil ligge klar, når der er skrevet rapport, oplyser lokalpolitiet i Herning.

Begge bilister var ved bevidsthed efter uheldet, men blev for en sikkerheds skyld kørt til regionshospitalet i Herning for at blive tilset.


Ordet er ditMere Ejstrupholm