Tip os log ind
Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler

Gratis teater på gaden

Til august turnerer Danmarks Internationale gadeteater-festivaler endnu engang rundt i landet og kommer blandt andet til Ikast-Brande
13. juli 2019, 07.37

Ikast-Brande Der er godt nyt for alle kulturelskere.

Til sommer kan børn og voksne i alle aldre igen glæde sig til en anderledes teateroplevelse, når Danmarks Internationale Gadeteaterfestivaler vender tilbage for sjette gang.

Publikum inviteres til gratis teateroplevelser i det offentlige rum fra 12.-25. august, når festivalen besøger Esbjerg, Aabenraa, Randers, Silkeborg, Nykøbing Falster, København NV, Gentofte, Frederiksberg og ikke mindst Ikast-Brande,

Programmet byder på noget af det bedste inden for internationalt gadeteater, hvor der i år kommer forestillinger fra Frankrig, Spanien, Holland, Canada, Australien, Chile og Argentina. Alt i alt består programmet af 11 forestillinger, der spiller mere end 250 gange tilsammen.

- Ligesom tidligere år har vi samlet forestillinger fra forskellige genrer, siger festivalleder Zelis Niegaard.

- Man kan for eksempel opleve mekanisk virtual reality-teater for én tilskuer ad gangen. Der kommer en intim miniatureforestilling fra Australien, og en kæmpestor farverig gadeparade fra Spanien. Det er endda muligt selv at deltage i en danseforestilling sammen med en fransk gruppe.

Det komplette program med alle forestillinger, spillesteder og tider bliver offentliggjort den 1. juli.

Forestillingerne vil primært foregå om eftermiddagen, mens enkelte spiller i formiddagstimerne.


Ordet er ditMere Kultur