Tip os log ind
Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør billeder af John Laursen og sønnen i håbet om at offentligheden kan hjælpe politiet til at finde John Laursen og drengen.
Foto: Midt- Og Vestjyllands Politi

Beder offentligheden om hjælp: Politi efterlyser fire-årig dreng og hans far

16. september 2019, 11.13

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 62-årig mand fra Brande

Efterlysning Mandag formiddag sendte Midt- og Vestjyllands Politi en efterlysning ud. Her beder de offentligheden om hjælp til at finde 62-årige John Laursen fra Brande samt hans fire-årige søn.

Politiet har grund til at tro, John Laursen kunne finde på at gøre skade på sin fireårige søn Peter, der har været i hans varetægt siden søndag aften. Moderen har sidst hørt fra sin fireårige søn her til morgen, men frygter for drengens liv. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde drengen og hans far.

John Laursen er 62 år og beskrives som almindeligt til kraftigt bygget. Han er tyndhåret med høje tindinger og kan bære briller.

Han kører formentlig i en grå Suzuki Ignis årgang 2006 med reg.nr. BT 58 113.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør også billeder af John Laursen og sønnen i håbet om at offentligheden kan hjælpe politiet til at finde John Laursen og drengen.

Har du set drengen og/eller hans far eller har oplysninger, der kan hjælpe med at finde dem, så kontakt med det samme politiet på telefon 114.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at de for nuværende ikke flere oplysninger i sagen.


Ordet er dit