Tip os log ind
De fem partnere, fra venstre Helle Medom Jensen, Kenn Jensen, Morten Broberg Lind, Lars Ole Mortensen og Ole Baastrup Søndergaard - alle statsautoriserede revisorer.
Foto: Presse

50 år med nærvær og netværk

Partner Revision med i alt ni afdelinger i Midt- og Vestjylland - den største af dem i Ikast - fejrer i maj i år 50 års jubilæum med nærvær og rådgivning som særdeles vigtige dele af fundamentet - præcis som ved etableringen i 1968
02. maj 2018, 18.16

IKAST "I skal ud at se en symaskine. Det kan ikke hjælpe noget, at I skal arbejde med og rådgive tekstilvirksomheder, hvis I ikke aner, hvad en overlock-symaskine er."

Sådan lød formaningerne til medarbejderne blandt andet fra grundlæggeren af Partner Revision, statsautoriseret revisor Jens Højmose Kristensen. Allerede fra begyndelsen i 1968 var nærhed til kunderne og rådgivning med udgangspunkt i kundernes regnskaber og økonomi Højmoses kongstanke. Den gang en innovativ og moderne tilgang til revisorarbejdet. Og i dag - 50 år senere - stadig den væsentligste del af Partner Revisions dna:

- Vi vægter stadig de personlige relationer, engagement, tilgængelighed og nærvær til kunderne ekstremt højt. Det har hele vejen givet os et vigtigt parameter på markedet, og jeg siger altid til medarbejderne, at den personlige kommunikation er den vigtigste: Ring eller endnu bedre kør ud til kunden og tag snakken. I visse tilfælde er det en langt bedre investering, selv om email eller sms umiddelbart virker hurtigere og mere moderne. Men en snak ansigt-til-ansigt går altså aldrig af mode. Tværtimod, siger Lars Ole Mortensen.


Ikast størst

Med base i Ikast er han i dag administrerende direktør i Partner Revision. Her deler han kontor med fire af de i alt 16 statsautoriserede partnere i hele organisationen: Ole Søndergaard, Kenn Jensen, Morten Broberg Lind og Helle Medom Jensen. Og med i alt 36 medarbejdere udgør Ikast-afdelingen den største af de ni afdelinger i Partner Revision fordelt over hele Midt- og Vestjylland.

Virksomheden blev grundlagt i Herning, oprindeligt under navnet J. Højmose Kristensen. Syv år efter grundlæggelsen, i 1975, var firmaet klar til at prøve kræfter med potentialet i Ikast, og som del af den satsning rykkede revisor Niels-Chr. Juhl Nielsen med østpå som leder af den nye afdeling. Med Juhl Nielsen i spidsen for en flok engagerede medarbejdere voksede og udviklede Ikast-afdelingen sig støt og roligt.

I 1986 trak Jens Højmose Kristensen sig tilbage, og Niels-Chr. Juhl Nielsen blev udpeget som ny administrerende direktør. Det blev samtidig startskuddet til en forretningsudvikling med udgangspunkt i opkøb af revisionsfirmaer i geografiske områder, der matcher Partner Revisions koncept. Første opkøb blev Silkeborg, sidenhen Brande, Ringkøbing, Skjern/Tarm, Ølgod, Give og senest i år Videbæk.


Bidrager med dygtige chefer

I løbet af den periode trak Juhl Nielsen sig tilbage i 2000 og overlod stafetten som administrerende direktør til statsautoriseret revisor Villy Fiedler, der også var med til at starte Ikast-afdelingen. Han var chef i ni år, før han pensionerede sig selv fra Partner Revision, og blev efterfulgt af virksomhedens nuværende administrerende direktør Lars Ole Mortensen.

- Ikast-afdelingen har bidraget med den største andel af statsautoriserede medarbejdere, der er flyttet med ud som chef, når vi har etableret nye afdelinger i en ny by, siger Lars Ole Mortensen.

- Det er naturligvis altid ærgerligt at sende en dygtig kollega væk. Men i forbindelse med etableringer i nye byer bliver medarbejderen i selskabet, og samtidig har det flow været med til at skabe plads for, at andre medarbejdere i Ikast kan arbejde sig op i vores organisation. Den dynamik er vigtig i forhold til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Vi er en organisation med rig mulighed for at skabe attraktive karriereplaner.


Altid på udkig

Lars Ole Mortensen glæder sig desuden over, at Ikast-afdelingen stort set altid har haft held til at rekruttere dygtige medarbejdere, der samtidig har rod i lokalområdet. Både uddannede revisorer og elever.

- Det lokale engagement har ofte betydet, at dygtige elever er fortsat hos os her på kontoret. Flere er gået hele vejen til at blive statsautoriseret revisor. Det er med til at fastholde og videreudvikle vores dna af nærhed, siger Lars Ole Mortensen.

I tidens løb er en del af Ikast-partnerne også fortsat ud som ansvarlige af opbygning af de nye Partner Revisionskontorer; Bjarne Ulrik Pedersen i Brande, Søren H. Andersen i Ringkøbing, John Andersen i Skjern/Tarm og Allan Østergaard i Ølgod.

Om Partner Revision fortsætter ekspansionen gennem opkøb har den administrerende direktør i anledningen af 50 års-jubilæet et helt klart svar på:

- Vi er altid på udkig efter udvikling. Men om det sker gennem nye opkøb, afhænger helt af de muligheder, der dukker op. Vi køber op, hvis geografien og det lokale marked matcher os og vores forretningsfilosofi. Derfor etablerer vi os ikke i København, men andre jyske markeder, der matcher nærhed på alle parametre, er altid interessante for os, vil også fremover være interessante for os.


Ordet er ditMere Erhverv