Tip os log ind
  • 1/:
  • 1/:

ABC Pavilloner åbner udstillingsby i Engesvang

En stigende efterspørgsel på præfabrikeret modulbyggeri får nu en af Danmarks største modulbyggere ABC Pavilloner til at åbne en udstillingsby
06. maj 2018, 11.31

ENGESVANG Byen indeholder intet mindre end ni store moduler, der hver især demonstrerer forskellige muligheder med byggetypen.

Modulbyggeri er i høj grad blevet en anerkendt byggeteknik, som både boligselskaber samt offentlige og private bygherrer efterspørger. Derfor har ABC Pavilloner netop etableret en stor udstillingsby, hvor både kunder og andre interesserede kan komme og få et indblik i de mange muligheder, der er forbundet med byggeformen.

- Formålet med vores nye udstillingsby er at imødekomme den stigende interesse for modulbyggeri, og endnu nemmere at fremvise de ekstremt mange muligheder, der er forbundet med præfabrikeret byggeri, fortæller ABC Pavilloners afdelingsleder Dennis H. Vegeberg og fortsætter:

- Samtidig er det en hel naturlig del af vores vækst. Vi har de seneste år haft en rigtig positiv udvikling, som blandt andet har betydet, at vi har købt den 144.000 kvadratmeter gamle Siemens-grund her i Engesvang. Det har givet os en masse plads, som vi nu kan bruge til at fremvise nogle af vores mest populære løsninger.

Den nye udstillingsby består af ni forskellige moduler, der alle er produceret til vidt forskellige formål. Det gælder eksempelvis et omklædningsrum, en handikapvenlig bolig, kontor- og mødefaciliteter samt en studiebolig.

- Vi kan eksempelvis fremvise, hvordan vi skaber let tilgængelighed med blandt andet med ekstra brede døre i handikapboliger, eller hvordan vi kan bygge mandskabsfaciliteter til byggepladsen med alt lige fra kontor, kantine og omklædningsmuligheder, fortæller Dennis H. Vegeberg og fortsætter:

- Samtidig kan vi også vise, hvordan moduler kan blive til rigtig hyggelige studieboliger med køkken, bad, og alt, hvad der ellers hører til i en almindelig bolig. På den måde kan vi lettere forventningsafstemme med vores kunder, da de får noget konkret at forholde sig til.

Det er muligt at se udstillingsbyen på ABC Pavilloners fabrik på Fundervej i Engesvang nær Silkeborg.


Ordet er ditMere Engesvang